reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

u mnie zaczyna rewolucja, ale czy to mozliwe, zeby tak wczenie mdlosci mnie nawiedzily:confused::szok: dzis czuje sie masakrycznie...

patrzylam w kalkulatorze i gdyby sie udalo, to zapalala bym sie jeszcze do sierpnioweczek :-)

kahaka :*

Ostatnia edycja:
reklama
katty mocno mocno trzymamy kciuki-daj znać jak tylko poznasz wynik bo my umrzemy z niecierpliwości :)
Agusia-u nas też zawsze tak pękało, ale jakoś nam się nie skojarzyło hehe aż dziwne ;)

jak tylk ocos bede bede wiedziala to dam znac, jak nie osobiscie, to przez kahake :-)

a tak wogole, kahaka, where R U?? nie odzywasz sie do mnie??:-(

kamilaedi, hej i tutaj zawitałaś? :-D nie schizujmy, proszę Cię! Ja tez po poronieniu, objawów jakichkolwiek brak. Dziewczyny mnie tutaj stawiają do pionu, żeby nie wkręcać sobie nie wiadomo czego. Wszystko jest dobrze z naszymi maluchami, musimy w to wierzyć. Bierzesz luteinę? Jeśli tak, to nic więcej nie jesteś w stanie zrobić. Trzeba być dobrej myśli!
kacha, no cóż, dziwnie wyglądają te Twoje temp...Ale szkoda, że masz termometr, który wskazuje tylko 1 miejsce po przecinku. Może akurat w tym cyklu owu Ci się przesunie, dlaczego ma być zaraz bezowulacyjny? Ja juz parę razy dawałam siebie na przykład - wrzesień, owulacja ok 44 dc.

wiem ze wariuje ale tu w uk dopiero po 3 poronieniu zaczynaja cie traktowac, ze cos jest nie tak... wiec nic nie biore i mam poprostu czekac

Katty z niecierpliwością będę czekać na wieści:-)
Martusia to moja teściowa ma takie skojarzenia. Hormony jej buzują bo po urodzeniu 2 dziecka usunęli jej macicę i nawet menopauzy nie miała:-(. W ogóle to ja z nią mam ciężko psychicznie, jak tak dalej będzie to ja w wariatkowie wyląduje:wściekła/y:.

reklama
Do góry