reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Dzięki Kahaka, też o tym pomyslałam, żeby zacząć mierzyć tempkę. Może coś to wyjasni. Rozejrzę się za dobrym termometrem i postaram się zmobilizować :) A że mam mega PMS to dobija mnie już wszystko:baffled:
Kamia, Poziomki ale macie fajnie z tymi wyprawkami... Fakt - kasa spora ale jaka przyjemność jej wydawania na te wszystkie cudeńka. Co prawda - nie wiele tego roku zostało ale ja bym Wam radziła cos pokupywać jeszcze w tym roku. Od nowego roka ma wzrosnąć VAT na dziecinne ubranka , z 7% na 23% , więc sporo droższe rzeczy będą.
Kamia, a co do szkoły rodzenia - to Martusia ma rację. Ja na taką chodziłam, i dużo się dowiedziałam. Oprócz tego jak pielęgnować malucha to najważniejsze że człoweik obył się z oddziałem położniczym, salami porodowymi no i przede wszystkim z połoznymi. A to dużo daje, bo człowiek później nie czuje się obco.
No ja już pomykam do łóżka, jutro znowu rano pobudka.
Dobrej nocki:blink:

reklama
Ja nic nie szykuję jeszcze ;) będę robić ciasto i rybę po grecku, ale to dopiero w czwartek.... i w piątek ubieram choinkę u rodziców-moja już ubrana.... taka drapaka...

Do góry