reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
u mnei PMS to jest pogrom!!! Wtedy jestem skończonym nieudacznikiem, NIKT ale to NIKT na świecie mnie nei kocha BA! nie lubi nawet! moje love ma 3 kochanki i ja wiem o tym, że ma i jest ze mną z litości, całyyy świat jest przeciwko mnie, jestem gruba brzydka obrzydliwa i po chwili przeradza się to w JA TEŻ WAS WSZYSTKICH NIENAWIDZĘ i po tej przemianie to lepiej nie podchodzić, bo gryzę. Później to już tylko ląduję na moście z mega pragnieniem, żeby skoczyć.:szok::baffled:

i wiecie co jest w tym najgorsze? że wyjątkowo niczego nie wyolbrzymiam :-D
koszmar jakiś... nic nie pomaga!!

amalfi, będziemy puszczać 2x mojego józka i 2x jakieś twoje piosenki :-D heheh

jaga nie wiem dlaczego ale mam ochote napisac znow cos o paleniu jak cie czytam hehehehehehehehehehehehehhehehehe. A moze jakies grzybki wpierdzielalas hihihihihi:szok:

Łooo, co tu się dzieje!:szok:
katty
, jak możesz mówić, że tylko Nikitka o Tobie pamięta :-( focha strzelam! A ja się na żadne chodzenie po barach nie piszę-nie miałybyście ze mnie wielkiego pozytku-pic nie mogę i spać chodzę przed 22 ;-)

u mnie to nawet ludzie z ulicy obok wiedzą, że mam PMSa :-D kuźwa.. nienawidzę tych dni :-( czuję się wtedy tak srakowato.. że wooow!!! koszmar jakiś. Nawet nie wiem jak wam opisać co ja mam wtedy w głowie!

katty o taaaaaaaak!!!!!!!! :-D ogólnie to ja fanka rapu jestem, ale te niektóre polskie przeboje... kurde, już gibam bioderkami :-D

reklama
Do góry