reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Cze laseczki:-)
Nie miałam wczoraj siły na forum (chociaż was podczytywałam) źle się czułam.
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za następne cykle żeby były udane:tak:

Ja od rana nie mogę wyczłapać się z wyra. Masakra
Veronica wiem przepraszam, źle się wyraziłam, jak znosisz?

ja tez od rana w lozku ciagle... nawet sniadania nie tknelam bo jakos mi sie nie chcialo tylka ruszyc xD

jak znosze? ogolnie dobrze, mimo ze w 25 tc mialam mozne krwawienia i wyladowalam w szpitalu na tydzien. odkleilo mi sie troche lozysko co wywolalo krwawienie jak podczas miesiaczki. nawet nie wiecie jak sie pzrestraszylam ! w dodaku brzuch mi sie wtedy zrobil taki miekki i nie czulam przez 2 dni ruchow dziecka. na szczescie okazalo sie ze wszystko jest ok. mam anemie ale lekarz zapisal mi tabletki zebt podniesc poziom zelaza we krwi...

kochane ja lasagne robie tak:
nie gotuje makaronu,
sos robie z 2 piszek pokrojonych pomidorów, miesa mielonego z indyka, 2 cebul posiekanych, czosnku, bazyli, sol pieprz
sos beszamelomy : 2 czubate łyżki masła, 2 czubate łyżki mąki, i mleko mniej wiecej pol litra, sól piepsz , gałka muszkatułowa
i robisz przekładańca
makaron, sos czerwony, sos bialy, makaron, czerwony, biały:) i tak do wykończenia sbialego sosu
na ostatnia biala warstwe żółty ser:)

veronica jesli chodzi o rodziców ja maly sie urodzi to bedzie im baaaardzo glupio bo dzieciak na milion% ich kupi :D
a ze sie wstydzili to tylko swiadczy o nich:(
na nas mozesz liczyc:)

Martusia wiem nic na siłę, ale jak- w teorii- mam zajść w ciążę jak ja mam płodne a on nie chce! Jak ja mam @ i dni niepłodne to on ma ogromną ochotę. Spójrz na mój wykres na 28dni, proszę:-(
Blondplatyna dziękuję za wyjaśnienie:-)
Poziomki co się dzieje?
Katty jak żyjesz po wczorajszych wydarzeniach?
Kahaka temp spadła:-(

Czesc, laseczki!

Wybaczcie ale ponad 10 stron do nadrobienia to dla mnie za duzo.....
Ale mnie dzisiaj bralo .............. o mamma mia mialam rano wrazenie ze oddam cale wczorajsze jedzenie...masakra ....:D Ale wytrzymalam i z panem kibelkiem nie gadalam:p
Malz zaraz mi ma przywiezc wyniki badan, mama mi czytala przez telefon i sa ciut dziwne.... jakas taka beta za wysoka :/ Ale to zalezy jak liczyli tygodnie ciazy.... czy tak jak jest od OM mniej wiecej czy od zaplodnienia tam maja normy (np 2tc-3tc - przeciez wtedy nie ma szans wyjsc ciaza, moze to sa tygodnie od momentu zaplodnienia czyli pojawienia sie bhcg).
Reszte napisze jak przyjedzie malz, pomozecie mi zinterpretowac?

kahaka jak sie czujesz? wzielas zwolnienie?

agusia jak on nie chce to bierz go na sile :D

Veronica daj adres swojego ex to nu zrobimy kuku!!:D

martusia, na Ciebie tez przyjdzie niedlugo czas :p

mamaffia jak Ci w porpzedniej ciazy dlugo sikacze nie wychodzily to kto wie .... :p

kochane ja lasagne robie tak:
nie gotuje makaronu,
sos robie z 2 piszek pokrojonych pomidorów, miesa mielonego z indyka, 2 cebul posiekanych, czosnku, bazyli, sol pieprz
sos beszamelomy : 2 czubate łyżki masła, 2 czubate łyżki mąki, i mleko mniej wiecej pol litra, sól piepsz , gałka muszkatułowa
i robisz przekładańca
makaron, sos czerwony, sos bialy, makaron, czerwony, biały:) i tak do wykończenia sbialego sosu
na ostatnia biala warstwe żółty ser:)

veronica jesli chodzi o rodziców ja maly sie urodzi to bedzie im baaaardzo glupio bo dzieciak na milion% ich kupi :D
a ze sie wstydzili to tylko swiadczy o nich:(
na nas mozesz liczyc:)

twoj przepisa jest bardzo podobny so tego jak robi to moja mama :)

a dziekuje bardzo, z moge na Was liczyc :)

adres to ja moge podac ale nie ma po co sie na nim wyzywac. widac nie jest odpowiedialny za swoje czyny. swoja kare poiesie napewno :)
juz z rodzicami zdecydowlaismy ze odbierzzemy mu prawa rodzicielskie...

reklama
Do góry