reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no cos ty ;-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie Kochane
Wyszłam dziś ze szpitala po godz 18. Rano miałam zabieg.
Dziękuję Wam za wsparcie i miłe słowa.
W obecnej chwili czuję ogromny żal, że spotkało mnie to juz drugi raz - prawie dokładnie rok po pierwszym poronieniu. Ciąża bez objawów, nie była w moim przypadku "szczęściem", tylko złym znakiem.
W poniedziałek w pracy zaczęłam krwawić. Koleżanka zawiozła mnie do znajomego ginekologa, który nie zobaczył tętna zarodka. Wypisał mi skierowanie do szpitala i od razu pojechałam. Tam na usg nie widać było nawet zarodka, jedynie pęcherzyk ciążowy.
Następnego dnia zrobili mi betę, wczoraj znowu usg (to samo), a dziś znowu betę i jeszcze jedno usg. Dziś nie było już nawet pęcherzyka :-( Zaraz zrobili mi zabieg.
Los jest okrutny i niesprawiedliwy. Drugi raz zdarzyło się to właśnie mnie.
Nie wiadomo, czy było to puste jajo płodowe, czy ciąża obumarła. Jednak nie wierzę, że to przypadek. Lekarze zasugerowali badania genetyczne. Na razie nie chce mi się o tym myśleć.
Jeszcze raz dziękuje Wam za wsparcie.

reklama
Do góry