reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Cze lasencje:-D
Mój M ma różnie czasami nie moge się od niego odczepić a bywało że raz w miesiącu coś było.:confused:
Może to wiek czy co??

Kahaka nie przemęczaj się:****

Mononoke nie gratulowałam udanej wizyty;-) I proszę mi tu nie jojczeć bo ja w 6ntyg widziałam tylko pęcherzyk:tak:

Bede sobie mowic co chce :D Jak sobie ponarzekam to moze mi sie zrobi lepiej. Nie moge sie doczekac wynikow bety... a na wyniki musze poczekac jeszcze jeden dzien dluzej bo robilam w sumie 7 badan i na jakies jedno trzeba dluzej czekac wiec odbior wszystkich 7 bedzie dopiero we wtorek:/ Ale obiecuje ze jak beta bedzie piekna to juz nie bede marudzic :D

poziomki jak sie czujesz?

poziomki, nie przemęczam się, nie ruszyłam palcem dziś.
Basia, nastawiaj się pozytywnie, a nie jęczysz bez powodu. Betę masz piękną, więc koniec czarnowidztwa.

stara beta moze byc, ale nie wiem co wyjdzie na nowej .... co ja na to poradze ze mi w glowie siedzi brak zarodka w pecherzyku ? co mi z samego domku jak nie wiadomo czy tam jest lokator?

Dzieńdobry po długim niebycie. :happy2:
Kahaka - miło cię widzieć. Wielki buziak dla ciebie:surprised:
Ja nastawiam się jutro na testowanko. Pink-test zakupiony. Mam nadzieję,że @ mnie nie uprzedzi i zdążę go użyć. Ostatnio, nawet nie miałam okazji potestować bo @ przychodziła przed czasem.:baffled:
Objawów ciążowych, jakichś szczególnych nie mam. Bolą mnie piersi, ale przed okresem też bolą. Więc to nie jest żadnym wyznacznikiem. Dziś tylko jak stałam w kolejce w sklepie, ogarnęła mnie taka słabość i przypomniało mi się to uczucie z pierwszej ciąży, że też tak miałam. I tylko dlatego poszłam odrazu do apteki po teścik :) No zobaczymy. Nie nastawiam się na nic.
Biegnę gotować rosołek, bo niedługo mój szanowny małżon przychodzi z pracy. To niech chociaz porządnie zje. :)
Mononoke -spkojnie. Będzie wszystko oki. Chociaż ja cię doskonale rozumiem, bo sama też bym pewnie panikowała.

U mnie zarodka nie było widać a okazało się ze są 2:-D

Ale ja Wam powiem że (pewnie to głupie) położyła bym się pod wszystkimi możliwymi urządzeniami do porodu żeby mieć pewność że jest ok:dry:

czuje się jak w 9 miesiącu

Basia, bo sugerujesz się tym, co było u mnie. I stąd te głupie myśli.

Raczej tym co bylo we wrzesniu, mimo ze stwierdzilam ostatnio ze to byla ciaza biochemiczna,,, w koncu nikt jej wtedy nie widzial :/

Nikita ciesze sie ze jutro testujesz! Życze powodzenia i przesylam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i tez mase ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :p

poziomki bo dzwigasz 2x wiecej i odczuwasz wszystko 2x mocniej:) Nie martw sie, bedzie dobrze:*

Ale mnie cyce bola, normalnie niech mi je ktos utnie bo zaraz zwariuje :/ A sutki to zaraz beda zajmowaly pol powierzchni cycow, tak sie skubane rozrosly... no i ta temperatura... ja juz chyba wole mdlosci (ktorych juz nota bene w ogole nie odczuwam:/)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry