reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc dziewczynki :)
Widze, ze szalejecie w nocy :) Nie wolno! To nie forum dla grzesznic! Zboczuchy wy!!!! Wstyd mi za was!!!

Agusiaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamma mia! Wariatko! Twoj to odleci na ksiezyc po takich akcjach a nie znudzi sie :D Moj tez lubi lizanie ;p A swinka sie nie matw, ja jak jeszcze mialam krolika to zaslanialam klatke jakims ubraniem :D

Nikita jak tam test??????????

A ja wstalam a na ławie czekalo juz na mnie sniadanie :D Uwielbiam byc w ciazy :D

reklama
Hej, z rana.
U mnie niestety jedna krecha, nawet cienia drugiej nie widać. Trudno. Kolejny miesiąc starań rozpoczynam zaraz po @. Mam nadzieję że teraz złośliwie nie będzie mi się spóźniać.
Pozdrówka i miłej niedzieli.

Nikita ale nie przyszla jeszcze @ ? Wiesz, roznie moze byc ..... :D

Kurcze martwie sie bo mimo brania antybiotyku grypa nie przechodzi, mimo ze kaszle mnie tylko rano ale za to porzadnie. Reszta dnia jest zawsze spoko, tylko z nosa sie leje i masa flegmy. W czwartek musze wracac do pracy, martwie sie o fasolke :(

witajcie laseczki :) wpadlam sie przywitac:) ja jutro wizyta na 19 ciekawe co tam we mnie siedzi mam nadzieje ze lekarz juz powie bo ciekawosc jest ogromna:)choc nie wiem czy to nie za wczesnie...pozdrawiam was cieplutko:)

reklama
Anulka powodzenia jutro na wizycie :) No 13 tydzien to chyba faktycznie za wczesnie na wiadomosc o plci ale kto wie....

Ja tam czuje ze jest chlopak u mnie :D

Do góry