reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Powiedzmy, ze mieszcze sie w normach, choc moge miec ciut wyzsze niz w normach bo plod jest mlodszy o 2 dni wedlug USG.

2-3tydz 101-4870
3-4tydz 1110-31500
4-5tydz 2560-82300
5-6tydz 23100-151000

jesli wierzyc usg to pierwsze beta robilam w 4t5d a drugie w 5t5d a od tego co jest na kartce odlicza sie 2 tygodnie bo te normy sa tygodniami od zaplosnienia czyli wychodzi 2t5d i 3t5d, chyba ze cos pomylilam....

Ostatnia edycja:
Martuś ale kazde lab ma inne normy, ale faktycznie betka duża
u mnie tez nie była jakaś ogromna:confused:
Basia a kto Ci o blizniakach mowił??

Ostatnia edycja:
Poziomki uzupelnilam posta danymi z lab i malym wyjasnieniem :>
Zaciekawilo mnie to bo zadna wrzesnioweczka nie miala takiej wysokiej bety....a w piatek ile na kolejne badanie :D

tak naprawde usg może dac jasną odpowiedź,mi w 6tc pokazał się pęcherzyk wcale nie większy niż 6 tyodniowy a w 10tc widać było dwie dziewczynki. a i macica mi rosła b szybko

Nie no nie nakrecam sie, tylko zaciekawil mnie ten wynik :> U mnie narazie w 5tc nie bylo widac fasolki a za tydzien ma byc podobno juz slychac serduszko :) Nie moge sie doczekac :)
W sumie u mnie nie ma jakiegos szalenstwa z brzuchem, nie dopinam spodni to fakt ale zeby od razu niewiadomo co ... :p

Dzieki poziomeczki i dobranoc, nie zaniedbuj nas kochana:*

reklama
Do góry