reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
kamia- haha do rozładunku! :)

ja dziś leżę w łóżku-żeby się wygrzać.... bo inaczej marnie się widzę na tym wyjeździe...

U mnie dziś skok-ale myślę, ze to chyba nie owu jeszcze-tylko wina choroby....

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki!
Co tam u was słychować?
Witaj Dotka będzie nam bardzo miło jak do nas również dołączysz.
Katty ja zupełnie rozumiem Twojego, bo korzonki są fatalne, mnie to łapie przynajmniej raz na pół roku. :-(
A ja dziś mam zamiar kupić sobie nowy stanik bo w żaden już się nie mieszczę. Kamia a czy ty już zakupiłaś jakieś spodnie ciążowe? Ostatnio tak się martwiłam brakiem brzucha, że tak mnie teraz wydęło, że ho ho.

hej laseczki:) ja dzis rekord pobilam do 10,15 spalam nie wierze hehe i dalej bym spala ale niestety mala kolezanki musze sie opiekowac bo chora znowu szok w sumie od wrzesnia jest na lekach...lekarka powiedziala ze chyba z medycyny zrezygnuje bo juz nie wie jak z nia postepowac..

wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla starajacych sie :):):)

:-) teraz to już się zacznie:-) ja kupiłam dość wcześnie bo wcześniej byłam chudzina i moje spodnie były tak wąskie że jak tylko trochę mi brzuchol wyszedł to już zapinałam się z trudem i stwierdziłam że nie ma co maluszka tam dusić a poza tym ja też się męczyłam;-) kupiłam w grudniu na allegro, nie inwestowałam w nie dużo bo stwierdziłam, ze na parę miesięcy nie ma sensu i dobrze zrobiłam bo już powoli w brzuchu się nie mieszcze tzn guma zaczyna mi się odznaczać i zamiast fajnie zakrywać cały brzuszek to już wychodzi w połowie:-D a w domu i tak śmigam w legginsach i dresach:-)

Witam wszystkie dziewczyny bardzo serdecznie:) Jestem na forum po raz pierwszy ale bardzo chciałabym z Wami zostać:) Bardzo chciałabym być juz mamusią i możliwe, że teraz się to udało, chociaż robiony wczoraj test tego nie potwierdził ale...od prawie 1,5 tyg. bolą mnie piersi inaczej niż zawsze przed spodziewaną @, dodatkowo są większe, pełniejsze i twarde, @ spóźnia się juz 5 dzień. Bardzo często biegam siusiu w sumie tak jest juz od kilku dni, śluz mlecznobiały...nie wiem czemu ale byłam pewna, że test pokaże upragnione 2 kreski, a tu nic...

Witajcie dziewczyny wpadłam nawypuszczać juz nie wymiotnych chłopackich fluidków. Ja juz we własnym m. Jeszcze sporo roboty zostało ale miło jest i mieszkanie nas ciepło przyjeło. Czuję się jakbyśmy mieszkali tu zawsze. Ustąpiły tez , chociaz nie do końca objawy 1 trymestru. Mdłości mam tylko rano tzn. jeden spawik. Siusiam tez mniej a zapachy sa mniej dokuczliwe. Została awersja do mięsa i okropne zmęczenie a dołaczyła zgaga.Brzucholek mi pomału rośnie czego i wam kochane zyczę~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie i witam nową koleżankę selene - zrob jutro kolejny test z rana zaraz, trzymam &&& oby to bylo to

Do góry