reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

a ja mam dzisiaj dobry dzien, zapisalam sie na 9 lutego do gina, rano jak weszlam na wage, to 3,1 kg mniej i wreszcie napisalam pismo do prokuratury z ktorym zwlekalam prawie miesiac :-D

reklama
Madzilka cykl liczy sie od momentu kiedy pojawi sie zywa, czerwona krew
Agusia daj namiary na ten ośrodek, maja strone www? z checia zobacze :) skoro polecasz, a noz skorzytam tez kiedys

cze kochane!
musicie wybaczyć, ze dziś tak was zaniedbałam ale napewno mnie zrozumiecie bo dziś... PRZYWIEŹLI MÓJ WÓZEK!!!!!!!!!!!!!! JUUUUUUUPI:-) jest superas:-) mój m się śmiał że muszę teraz poćwiczyć jazdę "na sucho" i całe popołudnie ćwiczę;-) a do tego składanie, rozkładanie, montaż i demontaż:-) ale mam dziś radochę:-)

martusia udanego wyjazdu;-) (i moze pomimo wszytsko owocnego;-))

nikita ja jednak nadal trzymama &&&&&&&&&& za fasolkę, bo jakieś takie dziwne te twoje spóźnienie jak do tej pory miałaś takie regularne;-)

monooke super że cycory wróciły do formy;-) współczuje przebojów z jakąś nadgorliwą mamuśką...

veronica melania biedana.... ale pociesz się, ze już niedługo twoje ciążowe zmory się skończą:-)

dotka85 dzięki za odpowiedź, bo już zwątpiłam naprawdę. Przez te plamienia można się naprawdę zakręcić. Nawet przez chwilę miałam nadzieję, że może to było plamienie implantacyjne, ale za długo to trwało. Czyli jeszcze większa załamka, bo nadal jestem w starym cyklu bez najmniejszej nadziei na fasolke. To niech ta głupia @ przyjdzie i jak najszybciej spieprza. :wściekła/y:

Kamia super ze sie cieszysz wozkiem, na jaki model sie zdecydowalas?
ja tez zawsze ciesze sie nowymi rzeczami, np jak sobie kupie nowe buty to chodze w nich po domu od razu haha
Madzilka rozkreci sie zobaczysz i pojdzie predko a kysz a kysz :)
Agusia zaraz lookne na strone

reklama
Do góry