reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Veronica a kiedy u gina byłaś ?? Mówiłaś o mdłościach?? Wymiotujesz??

Mononoke odpoczywaj:**

kamia zrób fotki:))

hej :)) ja u gina bylam w srode :))
mowilam o mdlosciach ale ona tylko powiedziala ze to sie zdarza na tym etapie i ze nie mam sie czym martwic bo wszystko jest ok.
jestem w trakcie 36 tc. maluszek jest w pelni zdrowy :)) szyjke mam 4.5 cm i brak rozwarcia wiec narazie ejstem spokojna :))

Witajcie kochane!
Kamia wózek śliczny, sama się nad takim zastanawiam, tylko mnie przerażałby ten kolor, że szybko się pobrudzi.
Veronica trzymaj się dzielnie, trzymam za Ciebie kciuki, teraz w sumie najgorszy okres przed tobą - bądź dzielna.

Ja ma lenia okropnego, kopnijcie mnie w zadek żebym wreszcie wstała z łóżka - chociaż takie błogie lenistwo jest fantastyczne.

blondplatyna kolor na żywo jest dość ciemny a do tego wykładka w środku jest nakrapiana na szaro, z czego się niezmiernie cieszę bo może nie jest to najpiękniejsze połączenie ale ja jestem takim nieszczęsnym typem, że zawsze coś uplamie, pobrudzę itp:eek: więc jasna wykładka w srodku była by dla mnie zmorą:-D wiesz co jest najlepsze w tym wózeczku? jak juz pisałam jestem raczej osobą niezbyt silną a cały wózeczek składa się, rozkłada, montuje kolejne komponenty, nawet odpina koła po prostu jedną ręką i na jedno kilknięcie:-)no i rewelacyjny jest fotelik do auta który możesz rozłożyć na płasko co po zamontowaniu na stelażu daję drugą gondolkę:-) minus to waga- no ale cóż nie ma ideałów:-)

a apropo lenia to ja cię nie kopne bo mam ten sam problem:-D najchętniej przeleżałabym cały dzień:-D gdzie ta energia, która ponoć rozpiera kobiety w ciąży:-D???!!!

hej mamuski teraźniejsze i przyszłe:):D co tam slychac??? ja znowu na weekend wyjezdzam do tesciow ale mam nadziejej ze jutro uda mi sie wrócic do domu:)

reklama
Kamia bardzo podoba mi sie ten wozeczek :D

VeronicaMelania dobrze ze wszystko z Wami ok ;) Juz jestes na finiszu :) Trzymam za Ciebie kciuki :)

blondplatyna, Kamia to chyba jakies zbiorowe lenistwo... ja bylam dzisiaj na 2h w szkole, potem pojechalam na badania i zakupy i odkad wrocilam nie wstaje z lozka... nie wstane dzisiaj i juz nawet gdybym miala to przyplacic wielka klotnia. ! :)

A tak w ogole to witam wszystkich :D i wracam do spania

Do góry