reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

bellabella kazdy ma swoj czas ja z moim staralismy sie ponad 1,5 roku oby tobie sie wczesniej udalo:)&&&&&& trzymam

Kwiatuszku jak tam??

reklama
bellabella zobaczymy:) mnie na szczescie to ominelo ale zgaga sie pojawia zaparcia tak to ok:) oby byla i jak najbardziej spokojna ta ciaza :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla staraczkow:) lapac:) a ja sie nie doczekam bo kolejna wizyta pod koniec lutego ahh moze plec juz poznam:)

rowenta-brush-activ-cf9220,18688281_2.jpgTo dostałam od mojego Miśka:-)
MamaFFia
i Amalfi dziękuję bardzo :*:*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
Amalfi rozłożyłaś mnie na łopatki :-D. Po co mi wibrator skoro mój mnie zaspokaja wystarczająco;-).
MamaFFia dziękuję że wytłumaczyłaś co to jest. Moja koleżanka ma taką i bardzo zadowolona i sobie taką ja zażyczyłam.

Myslalam ze cie mial dosyc juz po ostatnich ekscesach hehehehehehehehehehehehehheheheh. Na przyszle urodziny na bank ci kupi wibrator, wykonczysz go!!!!
mama no ja o jednym bo mam plodne heheh, zaraz jak moj wroci to ide go przeleciec, w koncu pechole mam juz na 20mm, kazdy

reklama
Do góry