reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Cześc Dziewczynki:-D
Grzybice miałam w każdej ciąży i to po kilka razy:/ taki mój urok.Leki działaja bo wszystko wygląda lepiej:)
Niestety nadal podbrzusze poblewa mnie jak przy@ i brzuszek się stawia dość często:( O morfologie pytałam tel nie jest gorsza od poprzednich więc nie jest tragicznie.

Veronica ciekawe ile jeszcze podreptasz???

verka znowu jedzie do szpitala...
dzis nie czula sie najlepiej:( znowu ma mdłosci i boli ją bok maly slabo sie rusza i miala dusznosci:(
podobno ma skurcze ( sama nie wie czy to to ;) ) ma mi napisac na gg zaraz po badaniu co i jak to napisze wam

trzymajmy kciuki za młodą;)

jaga jaga zgłoś sie;)

Ostatnia edycja:
jaga jaga joł, zgłasza się!! :)) co tam? ale Cie dawno nie widziałam!!

Veronica, mam nadzieję, że będzie ok ;)

poziomki
narazie lezy pod ktg i mowi ze maly slabo ale sie wierci...
lekarz jak to lekarz powiedział ze zobaczymy potem....
po ktg ma mies usg... zobaczymy co powie po nim

postanowiłam zostać Doulą:)
rekomendacje od Verki już mam;)

poziomki ona nie wie.... nie widzi sprzętu bo jest wyżej na stoliku....
Doula wspiera "duchowo" i fizycznie;) a nie medycznie a przede wszystkim pomaga przygotować się do macierzyństwa
no i po porodzie pomaga w pierwszych tyg:);*
werka sie boi i lekko niecierpliwi:(
szkoda ze nie ma mnie tam z nią bym wiedziala co sie dzieje...

jaga pisz co tam u ciebie i kiedy we wro sie widzimy?;)

reklama
a ja pierwszy raz słysze o Douli! :)

ja w domu aktualnie siedzę, u Rodziców :)) dziś latałam po sklepach, mam impreze za tydzień, więc sukienki, kosmetyczka bleeee zmęczona jestem na maxa!!

do tego brzuch mnie boli od luteiny i czuje się kupowo!:)

a we Wro pewnie, że musimy się zgadać!! :))

Do góry