reklama
A
Agnezzz
Gość
Ja też znam parę osób co nie noszą obrączek... a ja przywiązuję do tego dużą wagę, przecież nie po to je w kościele zakładam i jednocześnie składam przysięgę, \aby jej teraz nie nosić. A jak mężczyzna nosi obrączkę to ma u mnie duży plus, bo oni z reguły chcą się od tego wymigać. Na szczęście nie mój mąż ;D 
LANA
Fanka BB :)
Mój misiu też nosi obrączke i jej nie ściąga tylko jak idzie spać ,raz zapomniał założyć jak poszedł do pracy i tak się przejął ,że zaraz do mnie zadzwonił.Wiem ,że przywiązuje do tego bardzo dużą wagę,że ją nosi zresztą ja również.Nie rozumiem tych meżczyzn którzy są żonaci i nie noszą obrączek-wydaje mi się,że to tacy"byle jacy mężowie" ale może się mylę ???-no chyba ,że nie nosi z powodów zdrowotnych-np.alergii
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
GOCHNA spokojnie nie zadreczaj sie dziewczyny!!!! tym wszystkim tylko podenerwujesz maluszka suchaj swojego serca a nie ludzi
Moj maz tez nosi obraczke
i sichaa ja tylko jak idzie sie umyc i pcia. jak pomagalismy malwoac moim rodizca mieskzanie to ja zgubil wypadla ze spodnie jak sie przebral i ja ta wlzoyl pojechalismy do domu i wielka panika eofilismy szybko do rodzicow i buszowa;ismy po podlodze
w wielkim balaganie sie znalazla naszczescie
Moj maz tez nosi obraczke
reklama
Mój mąż też nosi obrączkę z dumą- jak on to określa
zdejmuje tylko jak idzie spać i jak jeździ na rowerze, albo idzie na sport
mamy prościutkie obrączki z jasnego złota z wygrawerowaną wewnątrz datą naszego ślubu, która dokładnie = 10 rocznicy naszej znajomości
jesteśmy ze sobą już ponad 12 lat
i jesteśmy baaaardzo szczęśliwi!!
mamy prościutkie obrączki z jasnego złota z wygrawerowaną wewnątrz datą naszego ślubu, która dokładnie = 10 rocznicy naszej znajomości