saleminka8
Fanka BB :)
ja sie zdecydowałam a raczej zdecydowaliśmy :-) na dziecko po 3 latach bycia razem,trochę zajęło nam to czasu bo coś nie szło po naszej myśli,raz poroniłam,ale teraz to już czekamy na poród ;-)
Ja myślę,że nie ważne ile kto z kim jest a czy ktoś dobrze zna daną osobę i wie,że to ta właściwa osoba...chyba wiecie o co chodzi ;-)
ale bycie ze sobą kilka miesięcy (chyba 3 się doczytałam) i juz zaczeliście starania ? to chyba nie była zbyt przemyślana decyzja !
Bo wspomniałaś,że staracie się już rok,a razem jesteście trochę ponad rok...
Ja bym się nigdy nie zdecydowała na dziecko jak i wiele innych kobiet gdybym nie była pewna swojego faceta,ale też nie tak szybko. I skończyłaś szkołę w wieku 18 lat...hmm ja skończyłam w wieku 19 i zaczęłam szukać pracy,dopiero po 2 latach zaczęłam myśleć o dziecku,a po 3 sie zdecydowałam na nie.Musieliśmy też patrzeć na warunki,prace...a to wiadomo.
Najpierw trzeba "wychować" faceta a potem można mieć z nim dziecko :-)
Ja myślę,że nie ważne ile kto z kim jest a czy ktoś dobrze zna daną osobę i wie,że to ta właściwa osoba...chyba wiecie o co chodzi ;-)
ale bycie ze sobą kilka miesięcy (chyba 3 się doczytałam) i juz zaczeliście starania ? to chyba nie była zbyt przemyślana decyzja !
Bo wspomniałaś,że staracie się już rok,a razem jesteście trochę ponad rok...
Ja bym się nigdy nie zdecydowała na dziecko jak i wiele innych kobiet gdybym nie była pewna swojego faceta,ale też nie tak szybko. I skończyłaś szkołę w wieku 18 lat...hmm ja skończyłam w wieku 19 i zaczęłam szukać pracy,dopiero po 2 latach zaczęłam myśleć o dziecku,a po 3 sie zdecydowałam na nie.Musieliśmy też patrzeć na warunki,prace...a to wiadomo.
Najpierw trzeba "wychować" faceta a potem można mieć z nim dziecko :-)
Ostatnia edycja:

jak już sie potwierdziło to były pewne wątpliwości czy aby na pewno jesteśmy gotowi na rodzicielstwo,może była to sprawka hormonów,nie wiem...ale jak straciłam naszą malutką iskierke to wiedziałam...kolejna ciąża już była zaplanowana co do dnia i się udało,bo akurat w tym cyklu współżyliśmy 2 razy i nawet trafiliśmy w chłopaczka tak jak chcieliśmy :-)