reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Kurcze jak sobie pomyślę każda z nas ma jakiś problem z tym biustem...u mnie z kolei zbyt mała miseczka :zawstydzona/y: Życie byłoby łatwiejsze jakbyśmy wszystkie miały takie same biusty co?? Jakby każda kobieta miała jeden i ten sam rozmiar-idziesz do sklepu i tylko kolor i fason wybierasz!!hehe To se powiedziałam!!

to było by zbyt piękne :biggrin2:

reklama
forever ja bym przy D zdecydowanie kupiła biustonosz z fiszbinami! mogą być nawet takie silikonowe, cokolwiek co podtrzyma biust. Inaczej... gdzieś już Doris zamieściła takie ładne zdjęcie:)

forever porównanie gumek do dłubania w nosie w rękawiczkach, po prostu piękne, uśmiałam się nieziemsko, aż mężowi zacytowałam to myślałam, że się herbatką udławi ;)

katamisz pomysł jednej rozmiarówki biustu po prostu piękny, jestem jak najbardziej za!

ja zdecydowanie na dzień jestem za fiszbinami, a na noc zakupiłam takie:

White 2 Pack Maternity Sleep Bras
chociaż link z UK i pewnie Wam za dużo nie pomoże... ale firma bardzo fajna :)

Koleżanka mi kiedyś sprzedała ten tekst, a ja handluję dalej :-D
Biustonosze fajne, podobne ma Mothercare ale niestety tylko w katalogu nie na PL tudzież w sklepie internetowym też nie dla Polaków :-( Chyba, że w tym który otwierają w sobotę będą - zerknicie dziewczyny która będzie - bo bym kupiła.

mrsmoon z ta regulacja barierki chodzi mi oto, ze po ustawieniu na danej wysokości ona nie jest nieruchoma tylko można ja podnieść - nie wiem jak to lepiej opisać. Podnóżek- sa tylko dwie wysokosci, moja córa miała spacerówke mini i tam były chyba 4 z czego z trzech korzystałam, no i regulacja taka jakos prostrza ( dla mnie), dwa guziki po bokach tak jak w tym x landerze xq albo w buzz 3
Jesli chodzi o kolory to jest to sklep majacy umowe z producentem i gwarantuja dostawe w ciagu 14 dni, Zreszta nie zamierzam czekać do ostatniej chwili . . .:-)

mrsmoon cd Jesli chodzi o regulacje oparcia w gondoli to nie mowie o ozycji siedzacej ale podniesionej (siedzaca bez pasów była by niebezpieczna) dla córy miałam gleboka inglesine i może dlatego tak mi na tym zalerzy, jest to praktyczne jak dziecko ulewa albo jak taki 3 miesieczniak chce przez jakis czas popatrzes troche na swiat.

No ale jesłi o stanikach mowa to tez mnie to interesuje, jak mam dobrac rozmiar. czy na ten wymiar obecny czy rozmiar wiekszy??
Campol ma takie stanii widziałam w sklepie, czy ktos wie coś na temat tej marki (warto, czy nie)?

reklama
no słuchaj jakbyśmy miały wszystkie takie same w tych samych rozmiarach to miałybyśmy więcej pewności siebie a poza tym nasi faceci nie chcieliby się odwracać na ulicy za innymi kobitami tak?? ;-)
Wymyśliłam co??
Aha....:-) Ale by się wtedy odwracali za innymi częściami ciała np. nogami czy tyłkiem. Tak czy inaczej zawsze by sobie jakiś pretekst znaleźli. :-p

Do góry