Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jezeli materac nie jest bardzo ciasny, a ochraniacz za gruby mozna go wcisnac pod materac (tzn miedzy materac i szczebelki).

a ja nie znoszę białych biustonoszy - nie mam żadnego...Biustonosze do karmienie - zdecydowanie bez fiszbin, najlepsze - bo i najpraktyczniejsze - białe bawełniane ( żadnego plastiku ).
jestem tego samego zdania...sam teraz taki problem wielkości mam i kupię na pewno z fiżbina i ciut usztywnione..nie znoszę jak mi piersi lecą...forever ja bym przy D zdecydowanie kupiła biustonosz z fiszbinami! mogą być nawet takie silikonowe, cokolwiek co podtrzyma biust. Inaczej... gdzieś już Doris zamieściła takie ładne zdjęcie![]()
Natomiast ja wręcz przeciwnie, lubię puchatkowe motywy, szczególnie prosiaczkowe;-)Traschka, ja nie cierpię disneya na ubrankach!! Jedynym wyjatkiem jest właśnie klasyczny, stary puchatek ( ten disneyowski, w czerwonej koszulce jest obrzydliwy).