Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mgordon nikt na siłę nie będzie Cię przekonywać, sama musisz wybrać wózek, który będzie spełniał Twoje wymagania - bo każda z nas ma pewnie inneagabre - ja tez planuje kupić pampersy ale nie wiem czy te premium care sa lepsze od tych zwykłych zółtych
Widze, ze tu wiekszość kupuje x landery, ja go też chchiałam ale obejrzalam w sklepie i jakość mam watpliwosci:
1. gondola bez regulacji oparcia
2. w spacerówce buda i barierka szczepione razem
3. dziwna (jak dla mnie) regulacja podmóżka
4. barierka w spacerówce nie można jej unieruchomic na danej wysokosci
Może szczesliwe posiadaczki jakos mnie przekonaja . . . bo wozka jeszcze nie kupiłam w sklepie w Bydgoszczy na wybrany kolor x landera czeka sie max do 14 dni wiec wole to zrobic w czerwcu - po co mam tracic czas na gwarancji.

Właśnie, to jest jak dłubanie w nosie palcem w rękawiczce....Zresztą nie cierpię gumek![]()

Właśnie, to jest jak dłubanie w nosie palcem w rękawiczce....![]()

Jaki tu dziś ruch! Ja tez oglądam biustonosze i chyba zamówię takie, co myslicie?
MAMA DALAJA biustonosz do karmienia 3 KOLORY 80G (1494494779) - Aukcje internetowe Allegro
Życie byłoby łatwiejsze jakbyśmy wszystkie miały takie same biusty co?? Jakby każda kobieta miała jeden i ten sam rozmiar-idziesz do sklepu i tylko kolor i fason wybierasz!!hehe To se powiedziałam!!Czy do takich się kwalifikuje mój obecnie 75D ?forever biustonosze bez fiszbin to tylko dla szczęśliwych posiadaczek mniejszych biustów![]()