• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
Osinka: Ty też zmiataj do łóżka. jeszcze przed Tobą muszę napaść targ po zielone do stroików i bamk, coby puścić przelew - w końcu dostałam tego szczurka. wreszcie. a Fasola niech małpuje póki może. byle dała pospać chociaż troszkę.

DOBRANOC PCHŁY NA NOC

mój łomotał całą noc i całą noc paliło mnie w gardle bo siedział wysoko popijałam zgagę wodą pomagało na trochę ale się budziłam częściej na sikanie i przypominała mi się zgaga co za noc

agawa1 pisze:
KingaP z miłą chęcią bym przywołała do porządku ale nie słucha nie tylko mnie. Tatuś też prosił ale na nic. Uparte Jak baran :):)

oj agawa, to masz niegrzeczne dziecko ;) moja mała uspokaja się momentalnie, jak mąż położy swoje wielkie ciepłe łapsko na moim brzuchu :) ostatnio chyba z pół godziny czekał na znak od Agaty i doczekał się tylko 1 małego puknięcia ;) moją dłoń dzidzior obkopuje namiętnie a potem wtula się w nią, wpasowuje i nieruchomieje - cudne uczucie!!! wystarczy, że położę wieczorem rękę po prawej stronie brzucha ::)

reklama
no Indywidualista i do tego wstydliwy. :):) Jak z nim rozmawiam i kłade rękę na brzuchu to bryka. Jak mąż położy to zmyka. Jak lekarz robi usg to sie rękami zasłania. Podobno faceci tacy wstydliwi sa no zobaczymy. :):) tyle tylko że jak takie dożarte będzie to jak z nim wytrzymam :):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry