• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
tyle ile dzisiaj wstawałam na siusiu to narmalnie chyba nigdy a co mały wyprawia od wczorajszego wieczoru to się w głowie nie mieści takie ciosy i tyle że szok chyba znowu rozciąga brzuś bo obudziłam się z większym o 2 cm - bez śniadania i z pustymi jelitami

śniło mi się że wszystkim pokazywałam jak mi brzuch faluje ale co się budziłam rzeczywiście tak było

A moje Maleństwo już rzadko mnie kopie...cóż, chyba ma mało miejsca...Aktualnie to czuję tylko jakieś przeciągania, próby poruszania się i ogólnie rzecz pisząc - wiercenie... ;) Ale to też jest bardzo przyjemne, chociaż staje się coraz bardziej bolesne... ;D

Ale w moim brzuchu cały czas się kotłuje ;) Jedyna różnica to taka, że prawie nie ma wyraźnych kopniaków, ale dzidzię czuć.... ;D i całe szczęście, bo inaczej chyba bym zwariowała.... >:(

dziewczyny czy u Was też Fasolki zmieniają styl kopania??
moja już nie puka, a bezczelnie kotłuje się cały dzień, mam wrażenie jakby akrobacje ćwiczyła!!! :) cały czas brzuchol mi skacze i jeszcze swędzi pępęk :)

mój ma mix totalny, generalne wielkie górki pływają w każdej części bzrucha czasami puka ale rzadko zwykle teraz pływa i wystawia części ciała w kilku miejscach jednocześnie conajmniej jakby gwiazdę na wf robił

nieraz jak go podskubuję to płyne w inne miejsce i się zwija w kulkę która mi wystaje po którejś stronie

kochany jest wzrusza mnie i rozśmiesza

co ja bym bez niego zrobiła ::)

te kopniaki po zeberkach ::)..........te gorki i trzesienie brzuszka jak galaretka- za nic w swiecie bym nie oddala.........
po raz pierwszy dostalam po zebrach-dziwnie troszke

reklama
sylwia532 pisze:
czy wasze maluszki tez maja czesto czkawke czy tylko moj taki wybitny i chce sie dostac do ksiegi ginnesa?????????ma tak 5-6 dziennie

moja mała miała tylko raz czkawkę ;) strasznie mnie to denerwowało, bo nie mogłam biedaczce pomóc ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry