reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Niestety jeszcze nic nie czuję! Chyba za dużo tłuszczyku zawiązało mi się na brzuszku. ;) Czekam na tę moją glisdeczkę, a ona jest grzeczniutka i nie chce mi dokuczać!!! ;) Pewnie później sobie odbije! ;)

reklama
NIe matrwcie się dziewczyny. Czekalam na pierwszy znak mojego Maleństwa prawie do 20 tygodnia. A jak zaczęło działać, to już wiem, że to ono kopie i się rusza. Głowa do góry - za jakiś czas poczujecie! :) :) :)

Ja maja dzidzie czuje ale bardzo rzadko ( zazwyczaj rano jak siadam do komputera w pracy sie rusza- nie lubi pracowac a moze sie budzi bo godzinke jedziemy samochodem i chyba usypia na autostradzie). I jescze nie udalo sie zeby tatus cos poczul.

nic nie wiem z tego lczenia myślałam że jak mam 19 tyg i 3 dni to już wkraczam w 20 tydzięń, porazka, a mój mnie skopał a teraz śpi od 40 minut

a u mnie Fasola chyba po wczorajszym treningu przed wielką pardubicką odpoczywa, bo cisza i tylko na chwilę się oddzywała.????????????????????

monika pk, a można wiedzieć co ćwiczysz? jakieś ćwiczenia ogólnorozwojowe? sama z chęcią pojeździłabym na rowerze stacjonarnym i pochodziła na stepperze, ale całe popołudnia spędzam w łóżku drzemiąc ;)

reklama
chodze na szkołe rodzenia i tam mamy 45 min cwiczen....połozna nam pokazała co mozemy cwiczyc....ale napewno trzeba unikac cwiczen miesni brzucha...czyli brzuszki i nozyce odpadaja:)

Do góry