reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
też myslałam że sobie nie poradze...

okazało się ze nie jest to problemem, w ogóle.. a mój piotruś jak wychodził ze szpitala miał zaledwie 2,5 kg

A ja wlasnie wyskoczylam na chwilke z pracy po buraki (kolo domu nie mam zadnego warzywnego) oczywiscie powiedzialam ze jade na poczte ;D Zrobie zupke. W tym warzywniaku meksyki maja sporo polskich produktow typu zupy w proszku, vegeta itd, wedlowski ptasie mleczko. Skusilam sie na batoniki Maciek. Zjadlam 2 i dzidizus szaleje z radosci ;D Ostatnio zauwazylam ze sie rusza mniej wiecej o stalych porach.

reklama
a mój kula mi się po jelitach w tą i z powrotem aż mi cały brzuch faluje i jedyny efekt uboczny to to że mi się za każdym takim kulnięciem odbija powieterzem :-[ ;D

Do góry