reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
u mnie wczoraj wieczorem Fasola uraczyła rękę Krzyśka kopniaczkiem (albo ruchem rączki???? kto to wie?) miał uciechy chyba na całą noc. a dziś już się chwalił sowjemu bratu. jak to facetowi niekiedy dużo do szczęścia nie trzeba. ;D

a mój Grzesiu chyba stracił nadzieje ze poczuje kiedyś kopniaczki
kiedy tylko wyczekuje dzidzi sie uspokaja i nie kopie taty
jeszcze na bank zobaczy i poczuje ruchy jak tylko sie nasilą
kiedy dzidzia urośnie hihi

moje dzidzi reaguje chyba na mężą i się ucisza jak śłyszy jego głos no nie wiem może się boi??? ;D niew eim mąż wczoraj się nie odzywał i po łożył uchoo na brzuchu i jak dostał w to ucho kopa to aż się zdziwił , dzidzi wali od niedzieli strasznie mocno aż brzuch mi skacze

Moje też ;) mimo, że brzucha za bardzo nie widać

A najbardziej zastanawia mnie to, że kiedy siadam noga na nogę i jestem skulona, to straaasznie nawala i nie wiem, czy je lepiej czuję, czy ciasno mu robię???

A ostatnio (moja siostra wyjeżdżała z powrotem do Anglii) był czas walki brzusznej i kazałam jej położyć rękę, żeby sobie poczuła siostrzeńca(nicę), to to Małe uspokoiło się i nie chciało dawać znaków życia ;( Byłam załamana, bo tak strasznie chciałam sie pochwalić... buuuuuu

reklama
Do góry