reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
niedługo juz wszystkie będziemy skopane i super

(właśnie widzialam w wiadomościach ze zmarł jeden z wczesniaczków którym robiły zdjęcia te niemądre pielęgniarki lekarze dochądzą teraz czy to była wina pielegniarek czy stanu ogolnego zdrowia dziecka masakra :( )

a mój dzisiaj latał jak perszing na usg, i ma siłę mały, skacze jak żaba, byłam dzisiaj na poczcie i jak babka strzeliła pieczątkę to dzidzio się wystrachał i tak podskoczył ze aż mi się go żal zrobiło :(

a mam dzisiaj przebłyski czy usg nie jest szkodliwe, wiem że o tym pisałyśmy i sama mówiłam że nie ale coś mi w głowie się przestawiło i sie zastanawiqm??????

Ja czytalam w necie ze ci wszyscy przeciwnicy usg nie maja zadnych dowodow o jego szkodliwosci,nic tylko swoje urojenia nie potwierdzone niczym,nie pamietam stronki bo bym wlepila

kasianka pisze:
Osinka, na to wygląda. I los ich czeka podobny :) bo moje słońce już ogląda wszystkie możliwe przyczepki rowerowe...

ale fajnie!!!! :) Kasianka, to może za 2-3 lata kupimy przyczepki i wybierzemy się razem na ścieżkę naddunajską? do Wiednia dojedziemy samochodami, auta zostawimy na 2tygodnie na kampingu albo parkingu i pognamy w stronę Passau? ścieżka jest łatwa, nawierzchnia bardzo dobra, kampingi z super zapleczem co 20-25km - co Ty na to?

moja myszka dyskretnie podkopuje mnie od środka :)
jak to jest, że 2 dni temu nic nie czułam, a dzisiaj kilka razy?!
;D
śmieszne jest to uczucie, brzuch żyje osobnym życiem ::)

reklama
ja czułam najpierw delikatne puknięcia w jednym miejscu a teraz dzidzia wali ile sił w tym małym ciałku i to naraz w kilku miejscach więc niedługo uważaj osinka ;)

Do góry