reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
Gratulujemy nowych zeboli!!!

U nas kolejny, 9-ty = prawa gorna czworka. 2 dni temu poczulam jakis kikutek, dzis juz byla wyczuwalna kreseczka i jeszcze pewnie pare dni minie zanim caly trzonowy wylezie... Sliny przy tym leją sie litry!
Chyba Alcia pobila Olusia? :cool2:

Ale u Was dużo zębow, u nas na razie ZERO ząbków.
Ale podobno mam się nie przejmować, aż do 11-12 miesiąca.
Czy zaczęłyście czyścić te pierwsze ząbeczki?

ja tez dzis zauwazylam:)6 zabek.i to prawa gorna dwojka...a jeszcze dolna lewa jedynka nie wyszla...dziwne...myslalam ze to blizniaczo ida.
ja sie tam nie ciesze.Judi mycia zebow nie znosi i dla mnie to jedna wielka wojna...

gratuluje!duzo maja juz zabkow!ale pewnie tez daja ladnie umyc:)

Etna u nas tez zero zębów i tak sie zastanawiam a co to bedzie znaczyło jak sie nie pojawia do tego 11 czy 12 miesiaca:confused: I do kogo wtedy sie zwrocic?

reklama
Do góry