abryz
MAJOWA MAMA'06
Wszystkim mamom ząbkujących życzę cierpliwości, a dzieciom jak najmniej bólu. A+t+? dzięki :-)
Z forum: Dzień dobry!moja coreczka 2 lutego skończy10 miesięcy - nie ma jeszcze zadnego ząbka,Czy jest to normalne? Jest to jeszcze szeroka norma, gdyby ząbki nie ukazały się do 12. miesiąca wówczas należy zgłosić się do stomatologa dziecięcego.
Z forum: Dzień dobry!moja coreczka 2 lutego skończy10 miesięcy - nie ma jeszcze zadnego ząbka,Czy jest to normalne? Jest to jeszcze szeroka norma, gdyby ząbki nie ukazały się do 12. miesiąca wówczas należy zgłosić się do stomatologa dziecięcego.
Ja juz jej mowiłam ze neurolog mi kazał dawac 2 krople dziennie a ona ze to niebezpieczne itd. Za to teraz qzwa posłuchałam jej i co...Niuniek ma minimalne slady krzywicze i 0 zebow. Pozatym neurolog powiedział ze przez jakis czas teraz zanim sie nie dowitaminizuje mam mu nie pozwalac za czesto wstawac
Qrna i wez badz człowieku madry ale załuje ze to własnie pediatry sie posłuchałam bo przeciez specjalista powienien sie bardziej znac niz zwykły pediatra