reklama
A ja słyszałam jak jakiś lekarz komentował lęki przestraszonej mamy której dziecko nie miało jeszcze ząbków:
"Proszę pani - widziałem już różnych ludzi - krzywe nosy, łysi, ale bezzębnych jeszcze nie widziałem"
A tak serio to trzeba wtedy chyba poradzić się lekarza żeby sprawdził czy nie ma za mało witaminy D, ale może czegoś jeszcze nie mam pojęcia. Acha no i chyba warto zapytać jak to było z nami - bo chyba to jest dziedziczne - jak rodzice późno ząbkowali to dizeci też
Agnieszka
"Proszę pani - widziałem już różnych ludzi - krzywe nosy, łysi, ale bezzębnych jeszcze nie widziałem"
A tak serio to trzeba wtedy chyba poradzić się lekarza żeby sprawdził czy nie ma za mało witaminy D, ale może czegoś jeszcze nie mam pojęcia. Acha no i chyba warto zapytać jak to było z nami - bo chyba to jest dziedziczne - jak rodzice późno ząbkowali to dizeci też
Agnieszka
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
No i jak wapna jest malo w organiźmie to podobno zeby później wychodzą. Nie wiem ile jest w tym prawdy bo jak nam tak powiedzieli to za pare dni zaczeły wychodzic dwa zeby
.
U nas chyba górne ida i chyba dwa tak mi sie wydaje. Zreszta pisałam juz

U nas chyba górne ida i chyba dwa tak mi sie wydaje. Zreszta pisałam juz
reklama
Podziel się: