reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
a ja już wiem dlaczego 2 kwietnia moja cócia budziła się w nocy co godzinę... idą jedynki i dwójki górne - wszystkie 4 na raz :tak: dzisiaj sprawdziłam, już się wszystkie przebiły - czyli mamy 7 zębów :-D

no tak, ale w sumie mogę powiedzieć, że idzie to dość spokojnie... nie płacze, nie marudzi - jedna nocka była taka gorsza, a teraz normalnie już jest :tak: więc cieszę się, że aż tak bardzo nie cierpi moje Słoneczko :-)

Sluchajcie niemozliwe! Moje wlasne dziecko rodzone ma cos w buzi...czy to mozliwe zeby sie w koncu cosik przebilo:confused: No wprost nie moge w to uwierzyc...Jak swiety Tomasz nie uwierze puki nie zobacze;-) Ja nic nie moge mu wybadac paluchami bo sie wije i nie daje. A moja mama kochana dala dziecku dzis lyzke do buzi i mowi "O mamy zeba" a ja Cooooooo? Jak to przeciez Alek nie ma zebow juz do tego przywyklam;-) ale na lyzce slychac bylo charakterystyczny brzek, sama slyszalam...No zobaczymy kiedy tego zeba lub zeby zobaczymy:-)

reklama
Do góry