malwinka_s
Fanka BB :)
Mi w dniu spodziewanej miesiączki test wyszedł negatywny . Dopiero po tygodniu opóźnienia zobaczyłam 2 kreski i to też słabe ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam dokładnie tam samoMi w dniu spodziewanej miesiączki test wyszedł negatywny . Dopiero po tygodniu opóźnienia zobaczyłam 2 kreski i to też słabe ..
Nie pamiętamA wcześniej negatywne czy nie próbowałaś?![]()
U mnie pojawiła się już wyrażna kreska 10dpo, natomiast przy I ciąży, słaba kreska 2 dni po terminie @ ale tej to się nie spodziewałam więc nie sprawdzałam jak głupia.Cześć! Staramy się o dziecko. Według testów owulacyjnych owulacja powinna przypaść na 6,7 lub 8.07. Następny okres powinien pojawić się 17.07. Po jakim czasie test miałby szansę coś pokazać? Wiem, że najlepiej po miesiączce, ale chciałam dopytać czy jest szansa, że przed miesiączką mogłoby się coś pojawić (cenne będą również Wasze doświadczenia) czy to naprawde za wczesnie. Z gory dziekuje za odpowiedz. Cykle miewam 28-30, ale jestem pewna, ze owulacja wtedy byla.