reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Mija a to zdiecie Noe ma zrobione na pl.Wilsona?
Bardzo podoba mi sie plac zabaw.Szkoda za tak malo jest takich miejsc a na osiedlowych lacach przerdzewiale hustawki.
pewnie ze jak chorubsko Juli nie wezmie na dobre to jestem zainteresowana jakims spotkaniem...oczywiscie i jak czas pozwoli.
Bardzo podoba mi sie plac zabaw.Szkoda za tak malo jest takich miejsc a na osiedlowych lacach przerdzewiale hustawki.
pewnie ze jak chorubsko Juli nie wezmie na dobre to jestem zainteresowana jakims spotkaniem...oczywiscie i jak czas pozwoli.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja jestem za ! Na bielany tez czesto jezdze a predzej na Chomiczowke bo tam mieszka moja tesciowka i pare znajomych....Ale nie obiecuje czy w najblizszym terminie sie wyrobie......
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja jutro nie moge..... remont jeszcze trwa a i jutro ukladanko paneli a ja bym nie przezyla jakbym przy tym nie byla.nadzor musi byc! Ale polecam sie na przyszlosc i zycze udanej zabawy!Moze kiedys u mnie przy kominku w zimowy wieczorek sie spotkamy.....
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A na wiosne na ogrodku bedzie zrobiony maly plac zabaw to dzieciaczki beda mialy gdzie sie bawic! Zjezdzalnia juz jest.
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A to jest wlasnie moj nowy nabytek KOMINEK:-)