reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kilogramy i centymetry na +

7tc - (waga) 76kg - (brzuch) ok.80cm
18tc---------68kg-------------?
21tc---------+1kg(69kg)-------?
22tc1d-------+1kg-------------96cm
24tc1d-------+2kg-------------98cm
26tc---------+3kg-------------100cm
28tc---------+4kg-------------100cm
29tc2d-------+5,5kg-----------104cm
32tc----------+8kg(76kg)------105cm
33tc----------+9kg------------105cm
35tc----------+10kg-----------107cm(tyle samo co u męża)

ja też wnoszę postanowienia o zmianie obyczajów żywieniowych tylko że nie tylko ze względu na siebie - choć czuję się ogromnym wielorybem, który ni potrafi w niczym się zmieścić ani dobrze się czuć, to jednak mężulek mi baaardzo przytył, ja jak urodzę będzie mi łatwiej zrzucić a on? biedactwo tak i zostanie z tymi cm i kg?

reklama
wczoraj bylam na wizycie i 5 kg na plusie mam od poczatku ciazy... jasiek wazy niecale 2,5 kg.... dechy ale fajnie bo jak urodze to wszystko spadnie :) a no i za 4 tygodnie ide do szpitala na zdjecie szwu i odkladam fenka bedziemy rodzic mam nadzieje ze w ciagu dnia dwoch sie uda :)

missiiss a gdzieś czytałam całkiem niedawno że szew można ściągnąć podczas samej akcji porodowej, więc mozna spokojnie czekać do terminu, przynajmniej tyle ile się da:)

Ja to już nie staję na wagę. Chyba mi się popsuła. Dopiero co było 3 tygodnie temu 13 kg na plus, a teraz... 18??... Jakaś ściema. Chyba mi bateria pada ;)

No ja i moje +20 to już masakra,jeszcze troszkę a taczkę będę musiała zakupić hi hi bo prawie wszystko mam na brzuchu:-)

reklama
Do góry