reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kilogramy ...

Dokładnie mi z 75B zrobiło się 90 E :szok:. Poleciłam do Trumpha bo ani spać ani chodzić nie mogłam tak mnie bolały :-(. Już jest lepiej, bo już chociaż nie śpię w staniku, a raczej beretach :-D
I mi w ostatnim czasie tez mocno urosły, ostatni zakup w triumphie to 75 e:szok: niezle, bo prawie 3 rozmiary mi urosły. Aż boję się pomyśleć co to bedzie jak nawał pokarmu sie pojawi a pozniej unormuje karmienie, nie chcę Was straszyć ale szykujcie się też na mega wielkie flaki:-(

reklama
Ja na razie + 5,900, ale i tak obrywa od ginki, bo wcześniej jak to okresliła delikatnie: "nie można powiedzieć, żeby pani iała niedowagę, więc w pani przypadku optymalny przyrost wagi to góra 9 - 10 kg" :) chyba normalnie przyjdzie przejść na dietę ;) Na razie odstawiłam ciągoty na słodycze.

A ja dobiłam do 60 kg jakies 2 tygodnie temu ,czyli 10 kg na plusie i jak narazie spokoj :) NIc nie przytylam przez 2 tygodnie z czego bardzo sie ucieszylam haaa :) Moze az tak tragicznie nie bedzie :)

A ja dobiłam do 60 kg jakies 2 tygodnie temu ,czyli 10 kg na plusie i jak narazie spokoj :) NIc nie przytylam przez 2 tygodnie z czego bardzo sie ucieszylam haaa :) Moze az tak tragicznie nie bedzie :)
Asiula ja juz 7,5 na plusie i boje siee co bedzie na koncu... moze tez sie zatrzymam tak jak Ty, ale cos wątpie ;)

Asiula ja juz 7,5 na plusie i boje siee co bedzie na koncu... moze tez sie zatrzymam tak jak Ty, ale cos wątpie ;)
Kochana ale ty masz dwojeczke w sobie i kade z nich juz troszke wazy ! Wazne ze masz apetyt i jesz ! Nie zaluj sobie ! Ja tam wciaz sobie niczego nie zaluje haaa ,no i ciesze sie ze waga narazie stoi bo te 10 kg to i tak dla mnie bardzooo duzoooooo

Kochana ale ty masz dwojeczke w sobie i kade z nich juz troszke wazy ! Wazne ze masz apetyt i jesz ! Nie zaluj sobie ! Ja tam wciaz sobie niczego nie zaluje haaa ,no i ciesze sie ze waga narazie stoi bo te 10 kg to i tak dla mnie bardzooo duzoooooo

Hehe racja, jedyny okres w zyciu kiedy można sie objadać z wyrozumiałością:-D

reklama
Hehe racja, jedyny okres w zyciu kiedy można sie objadać z wyrozumiałością:-D
Swieta racja .Bo nawet jak sie przytyje to sie tlumaczy "ze tak ma byc ze w ciazy jestesmy i tyc sie musi ahahah " ja tam sie ciesze bo dobiłam do mojej wagi jaka powinnam miec hahahah ,tak to z nidowaga chodzilam - nawet z Patrykiem w ciazy :baffled:.Z nim przytylam 9 kg ! ale naprawde malutko jadlam ,albo jak jadlam to np.tylko bule z pomidorem i ogorkiem - wiem wiem nie wolno mieszac ale ja tak wtedy lubialam.Zadnego miesa ,przez bardzo dlugo ....bleee.Dzieki Bogu ze teraz moge wsio ...i chce mi sie wszystkiego :sorry2: dlatego juz teraz mam wiecej kg !!!!!Ale co tam - no w ciacy jestem - MOGE !!!!! ahahhaah

Do góry