reklama
Nathalie
Fan(ka)
Witam nowe foremki. :-) Fajnie, że do nas dołaczyłyście. Zapraszamy do pozostałych wątków. 

Ja też chyba powinnam się przedstwić
Mam na imię Kaśka, mam 26 lat.Od sierpnia 2007 roku jestem szcześliwą mężatką.Jeszcze do niedawna mieszkałam we Wrocławiu, ale gdy dowiedzielismy się, że zostaniemy rodzicami postanowiliśmy się przenieś w moje rodzinne strony.Teraz mieszkam koło Świdnicy. Tu jest o wiele ciszej i spokojniej. Pracuję jako nauczycielka w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym we Wrocławiu. Nasz dzidziuś nie był ani wpadką ani specjalnie sie o niego nie staraliśmy
Był dla nas miłą niespodzianką.Termin mam na 3 lutego. Ciesze się że wreszcie zdecydowałam się zajżeć na jakieś forum i dołączyc do was.
Witam .Ja mam termin na 22,02 jestem z Warszawy i własnie zapisałam sie do szkoły rodzenia i prawde mowiac spadł mi kamien z serca bo od dwoch tygodni chce sie zapisac do Bielanskiego mam nadzieje ze to mi w czymc pomorze bo to moja pierwsza ciaza.Pozdrawiam przyszłe MAMY

klaudiakiwi
Zaciekawiona BB
Witajcie dziewczyny :-)
szczęśliwa1
Fanka BB :)
witajcie dziewczyny mam na imie Ewa mam 24 lata i w lutym spodziewam sie drugiego dzidziusia. Termin mam na 10 lutego. Czytam was od kilku dni i postanowiłam sie przyłaczyc.
lajfik
Kuba i Kaja;*
witajcie dziewczyny mam na imie Ewa mam 24 lata i w lutym spodziewam sie drugiego dzidziusia. Termin mam na 10 lutego. Czytam was od kilku dni i postanowiłam sie przyłaczyc.
Witaj i zapraszamy na pozostałe wątki ...czuj sie jak u siebie

reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
witaj, szczęśliwa1 :-) buszuj po wątkach i nie bój się pisać!!