• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kino na maksa !!

reklama
O,fajny wątek:tak:Czasem mamy z P ochotę coś obejrzeć,ale wtedy żaden tytuł nam do głowy nie przychodzi:sorry2:
Najbardziej lubimy takie właśnie filmy jak "Wyspa tajemnic":tak:Chyba psychologicznym można go nazwać:confused:
Ja ostatnio z nowości widziałam,jak już Wam pisałam "Weekend" i polecam,fajny film,można się pośmiać;-)

ja polecam Godziny m.in z Meryl Streep,film trudny ale bardzo ciekawy,Efekt motyla,Rain Man,Stowarzyszenie umarłych poetów,Wyznania gejszy,Kwiat pustyni,Helikopter w ogniu,Byliśmy żołnierzami,Requiem dla snu,Grind house-w ogóle wszelkie filmy Tarantino :-) jak coś jeszcze mi się przypomni to skrobnę:tak:
a z seriali to również Desperate housewives i absolutna bomba jak dla mnie- Dynastia Tudorów:-)

drozdusia godziny i dzieła tarantino z mnóstwem krwi uwielbiam:-), requiem dla snu bardzo fajne:tak:
to ja dodaje jeszcze podziemny krąg i monster z charlize theron:tak:
a seriale to keeping up apperance czyli co ludzie powiedzą z panią bukiet:-D

ballada z państwem naturalnym zasługuje na oscara:-):-D
jeste tez nowy ciekawy poslki serial dokumantalny czekając na sobote:tak: polecam!

reklama
przypomniało mi się jeszcze-De ja vu:-) rewelka po prostu,kultowe Śniadanie u Tiffanyego i oczywiście Absolwent:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry