reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

reklama
Bo weeckendzik nadszedł i nie zaglądam.
Przy 3 jest ciężko wyjechać ale teraz do męża firmy przyjechał gostek co ma 4.
Niestety jak ktoś nie ma swojego interesu to ciężko wybić się w kłodzku,no i znajomości też dużo dają.

No nie takie proste,do tego 2 starszych są w wieku 17 i 15 lat i oni zostają w Pl a żona przyjedzie tylko z tymi młodszymi

ja bym nie zostawila niewiem 17 latek to pewnie sam by zdecydowal czy chce wyjechac czy nie ale ja mam corke 15 letnia i nie wyobrazam sobie zebym miala ja zostawic i wyjechac dzieci w tym wieku tez potrzebuja bardzo rodzicow
co do interesu to est gorsza sprawa niz jak u kogos sie pracuje bo wydatki wydatki i jeszcze raz wydatki i ciagle trzeba wkladac w towar.

reklama
To jest fakt z jednym i drugim.Ja też dzieci bym nie zostawiła ale ludzie różnie podchodzą do sprawy.
A co do własnej firmy to jest fakt nie ma szefa,który stoi nad tobą ale są inne problemy i w sumie nie wiadomo co gorsze.Mimo wszystko wolałabym własny interes.

Do góry