reklama
dorotak
Fanka BB :)
Mojej Oli to i tak nie pobijecie, jak sobie wspomnę to mi się niedobrze robi
.... mamy psa o bujnym owłosieniu i wystarczy że na moment jest w domu i wszędzie są kłaki i kiedyś ....... wrrr.......... wyjmowałam je Oli z buzi ..... bleeee........
Dosłownie co chwilę z odkurzaczem trzeba latać

Dosłownie co chwilę z odkurzaczem trzeba latać

Co na ziemi to do pyszczka...
Co wy na to: przebieram mojego malca i na pośladku widze mój włos, więc go zdejmuje i okazało się, że wyciągnełam mu go z dupki bo go zjadł
:sick:Teraz obok papieru jego ulubionym pożywieniem są moje włosy, ciągle ma je w buzi, nawet włosów naszego psa tak nie je.
Co wy na to: przebieram mojego malca i na pośladku widze mój włos, więc go zdejmuje i okazało się, że wyciągnełam mu go z dupki bo go zjadł

dorotak
mają upodobania nasze urwisy ....

Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Mnie znowu nie było na forum troche. bo epidemia u nas była. tydzien temu Konrad zaczoł gorączkowac, wymioty, biegunka. Wymioty dosc szyko ustąpiły, gorączka trwała 3 dni a z kupami do dzis jeszcze troche problem bo często, aczkolwiek juz geściejsze. A 3 dni temu jednoczesnie dopało mnie męza i Ole. Mówie wam maskra, lataliśmy na zmiane do kibelka, przebieraliśmy Ole, ja dostałam jeszcze okres i wogóle juz sie zwijałam z bólu, co jakis czas mdlałam. ja nie wiem jak myśmy to przezyli
Konrad na szczescie odsypiał chorobe i spał duzo w dzien. Ola jeszcze co jakis czas wymiotuje i ani ja ani mąz nie czujemy się najlepiej, ale i tak jest dużo lepiej
A dziś moja siostra zaczeła w koncu ( 15 dni po terminie, jest w angli i sie dziwie ze tak długo ją trzymali) rodzić. strasznie sie stresuje, jeszcze szwagier mi napisał ze ma za wysokie ciśnienie. nie, no napewno wszystko bedzie dobrze,ale bardziej sie denerwuje niz swoim porodem
a szcześciarze odeszły wody pojechała do szpitala i sie okazało ze juz ma 4 cm rozwarcia a skurczy prawie wogóle. teraz juz ma ale dostała tez znieczulenie. mi sie wydaje ze najdłuzej trwa aby te pierwsze centymetry zdobyc

Konrad na szczescie odsypiał chorobe i spał duzo w dzien. Ola jeszcze co jakis czas wymiotuje i ani ja ani mąz nie czujemy się najlepiej, ale i tak jest dużo lepiej

A dziś moja siostra zaczeła w koncu ( 15 dni po terminie, jest w angli i sie dziwie ze tak długo ją trzymali) rodzić. strasznie sie stresuje, jeszcze szwagier mi napisał ze ma za wysokie ciśnienie. nie, no napewno wszystko bedzie dobrze,ale bardziej sie denerwuje niz swoim porodem

oj patija to faktycznie niezla przeprawe mialas ja cos podobnego przezylam jak paula miala z roczek tez wszyscy sie pochorowalismy jakis wirus pewnie:-(
duzo zdrowka dla was i szybkiego powrotu do formy:-)
wiec lada chwila ciocia zostaniesz super:-)
duzo zdrowka dla was i szybkiego powrotu do formy:-)
wiec lada chwila ciocia zostaniesz super:-)
dorotak
Patija trzymam kciuki za Was, obyście szybko wydobrzeli i za twoją siostrę, jakby nie było też będzie listopadową mamą :-)!!!!
reklama
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Oj Dorotko chyba Ci sie coś pomyliło bo jeszcze mamy pażdziernik;-)

Podziel się: