reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Megusku, to dobrze, że z Kubkiem ok.
Bodzia, wykorzystuj, pewnie, nie żałuj sobie
.
U nas pupsko odparzone :-( i to okropnie, nawet na nóżkach od wewnętrznej strony się rozlazło cholerstwo :-(. Jak zmieniałam Oliwce pampka to tak strasznie płakała i takich jakby drgawek dostawała za każdym dotknięciem odparzonego miejsca :-(. Mam nadzieję, że szybko to paskudztwo zaleczymy
Bodzia, wykorzystuj, pewnie, nie żałuj sobie

U nas pupsko odparzone :-( i to okropnie, nawet na nóżkach od wewnętrznej strony się rozlazło cholerstwo :-(. Jak zmieniałam Oliwce pampka to tak strasznie płakała i takich jakby drgawek dostawała za każdym dotknięciem odparzonego miejsca :-(. Mam nadzieję, że szybko to paskudztwo zaleczymy
sikoreczka79
Fanka BB :)
Inna jak będziesz miała w miarę ciepełko w domu to Oliwiankę w skarpetkach tylko puszczaj. Najlepiej wywitrzyc tyłeczek, bo lepiej się goi. A może coś ją uczuliło? Pieluszki, chusteczki, krem? Nie zmieniliście czegoś? Zdróweczka dla malutkiej i wycałowac proszę od cioteczki
Megusku dobrze że Kubuś ok:-)
Bodzinko leniuj do upadłego
Niech się M wykaże

Megusku dobrze że Kubuś ok:-)
Bodzinko leniuj do upadłego

potworek.pl
No, wiem, wiem, że najlepiej wywietrzyć. Tylko, że właśnie problem w tym, że chłodnawo u nas...Ale przy zmianie pampka trzymam ją kilka minut z gołym tyłkiemInna jak będziesz miała w miarę ciepełko w domu to Oliwiankę w skarpetkach tylko puszczaj. Najlepiej wywitrzyc tyłeczek, bo lepiej się goi. A może coś ją uczuliło? Pieluszki, chusteczki, krem? Nie zmieniliście czegoś? Zdróweczka dla malutkiej i wycałowac proszę od cioteczki![]()

Uczulenie to raczej nie jest, choć nigdy nic nie wiadomo.Ale pampersy cały czas te same, chusteczki też, krem to tylko Penaten do pupy, ale on też na pewno nie.
Może to przez to, że ostatnio Oliwka pije jak smok i strasznie dużo sika, po nocy pampers jej wisi do kostek

A teraz to się zastanawiam czy ona chora nie będzie, bo jakaś taka markotna od rana była, a jakieś 45 minut temu zaczęła oglądać bajkę i nagle zasnęła tak jak siedzieła na materacu :-(. Jej się to po prostu nie zdarza, dlatego trochę się martwię...
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Megusku strasznie się cieszę że jest ok...
Inna chyba powinnaś się raz w nocy poświęcić żeby przewinąć Oliwię, wiem że to trudno ale spróbuj.a tak na marginesie...kiedyś moja przyrodnia siostra poszła z synkiem do dermatologa bo ten tak nagle cały poodparzany się zrobił, okazało się że wiązało się to również z napoczęciem nowej paczki pieluch które siostra zawsze uzywała. także sama widzisz, nawet przy zmianie paczki chusteczek lub pampow może być coś co uczula...
Bodzia nie ma to jak leniuchowanie przed Świętami. napawaj się tym błogim stanem i głeboko oddychaj:-)
Inna chyba powinnaś się raz w nocy poświęcić żeby przewinąć Oliwię, wiem że to trudno ale spróbuj.a tak na marginesie...kiedyś moja przyrodnia siostra poszła z synkiem do dermatologa bo ten tak nagle cały poodparzany się zrobił, okazało się że wiązało się to również z napoczęciem nowej paczki pieluch które siostra zawsze uzywała. także sama widzisz, nawet przy zmianie paczki chusteczek lub pampow może być coś co uczula...
Bodzia nie ma to jak leniuchowanie przed Świętami. napawaj się tym błogim stanem i głeboko oddychaj:-)
nineczka
Fanka BB :)
Megusku - jak dobrze, że jest OK. Ale co przeżyliście to wasze
Bodzinko - odpoczywaj bez żadnych wyrzutów sumienia! Masz leżeć/siedzieć! Komplikacje gorzej się leczy...
Inna - kąpałaś małą w kali albo mące ziemniaczanej? Ja bym się przeszłą do lekarza - da maść na receptę robioną i po bólu. Zmiany zapalne skóry na większej powierzchni na pewno osłabiają malutką :-(
Hanut też drapała sie po dupce i wyżej ale krostki miała na całym brzuszku i pleckach. W prima aprilis do alergologa jedziemy - może coś poradzi, bo mój lekarz tylko sterydy i sterydy

Bodzinko - odpoczywaj bez żadnych wyrzutów sumienia! Masz leżeć/siedzieć! Komplikacje gorzej się leczy...
Inna - kąpałaś małą w kali albo mące ziemniaczanej? Ja bym się przeszłą do lekarza - da maść na receptę robioną i po bólu. Zmiany zapalne skóry na większej powierzchni na pewno osłabiają malutką :-(
Hanut też drapała sie po dupce i wyżej ale krostki miała na całym brzuszku i pleckach. W prima aprilis do alergologa jedziemy - może coś poradzi, bo mój lekarz tylko sterydy i sterydy

bodzinko wspolczuje ale przynajmniej troszke odpoczniesz
bara zycze wam zdrowka
megusku bardzo sie ciesze ze z kubusiem wszystko oki
ojej bidna oliwka oby jej szybko przeszlo
a u nas jak zwykle dzieciaki przeziebione paula ma infekcje wirusowa i gile po pas :-(sebek cos lekko pokaszluje w sumie nie jest tak najgorzej ale po prostu moje dzieci musialy jeszcze przed wiosna sie rozchorowac:-(
niech juz ta cieplutka wiosna przyjdzie od poniedzialku jestem bez przerwy w domu z dziecmi zgroza juz po prostu po scianach chodze nic mi sie nie chce i jakos ogolnie jakas taka jestem....

bara zycze wam zdrowka

megusku bardzo sie ciesze ze z kubusiem wszystko oki

ojej bidna oliwka oby jej szybko przeszlo

a u nas jak zwykle dzieciaki przeziebione paula ma infekcje wirusowa i gile po pas :-(sebek cos lekko pokaszluje w sumie nie jest tak najgorzej ale po prostu moje dzieci musialy jeszcze przed wiosna sie rozchorowac:-(
niech juz ta cieplutka wiosna przyjdzie od poniedzialku jestem bez przerwy w domu z dziecmi zgroza juz po prostu po scianach chodze nic mi sie nie chce i jakos ogolnie jakas taka jestem....

potworek.pl
Aniu, dla mnie to tam żadne poświęcenie, ale spróbuj w nocy jak Oliwka śpi coś zacząć z nią robić, np. ściagać spodnie od piżamki
.To bądź pewna, że następne kilka godzin będzie jazda bez trzymanki
.
Nineczka, mąka ziemniaczana w użyciu
, a na wewnętrznej stronie ud Penaten. A kąpiel miała być, wieczorem, w mące, ale siła wyższa zmusiła nas do mycia Oliwiany o 17
.
No, ale jest troszkę lepiej, mam nadzieję, że jutro będzie jeszcze lepiej, a za parę dni śladu nie będzie.

Nineczka, mąka ziemniaczana w użyciu

No, ale jest troszkę lepiej, mam nadzieję, że jutro będzie jeszcze lepiej, a za parę dni śladu nie będzie.
Bodzinka - jak to mówią gdyby kózka ;-), ale nie wygłupiaj się sprzątaniem, z kontuzjami nie ma żartów
Megusku - ja tam też wolę na zimne dmuchać, dobrze że to nić poważnego
Inna - a może to od soków owocowych, Ola Doroty tak chyba kiedyś miała, trzymam kciuki za szybkie postępy
Ewka - nie ma bata wiosna w końcu przyjdzie, chociaż zapowiadają się białe święta
, trzymaj się i cierpliwości anielskiej życzę
Megusku - ja tam też wolę na zimne dmuchać, dobrze że to nić poważnego
Inna - a może to od soków owocowych, Ola Doroty tak chyba kiedyś miała, trzymam kciuki za szybkie postępy
Ewka - nie ma bata wiosna w końcu przyjdzie, chociaż zapowiadają się białe święta

reklama
potworek.pl
Kasiu, Oliwka nie pije soczków owocowych
.
Ale dzisiaj jest o niebo lepiej, pięknie się tyłkos goi

Ale dzisiaj jest o niebo lepiej, pięknie się tyłkos goi

Podziel się: