reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

z ta kupa to jak anii pisze. W ksiazkach pisze ze zielone kupy sa ok a to nie prawda. Wczoraj bylisny u pediatry. Wynik posiewu kupki meggi dopiero we wtorek. Pediatra zalecila:
-badanie moczu
-ja mam odstawic nabial i zazywac suplement
-wizyta u laryngologa
pienista kupka o wyraznym zielonym kolorze ze sluzem i krwia moze byc objawem poczatku zapalenia ucha srodkowego,alergi na mleko krowie albo obecnosci bakterii.
dzis mam 29-te urodziny...jakos swietowac az sie nie chce:-(

reklama
Góralka, mam pytanko. W jaki sposób masujecie te kanaliki łzowe? Mi okulistka kazała masować z dołu do góry jednym pociągnięciem i mocno przy tym naciskać. Mamy to powtarzać 4 razy dziennie. Niestety, moje szczęście bardzo wtedy cierpi i okropnie płacze. Wizytę u okulisty mamy 4 stycznia, więc jeszcze trochę czasu zostało. Może jednak zmienię metodę masowania. I tak nam żadna ropa nie schodzi (a ponoć miała).

Megusku, wszystkiego najlepszego! Niech Dzidzia dobrze się chowa!
Życzę Ci dobrego jutra,
przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu,
dużo czasu, pewności siebie,
podróży, pieniędzy i humoru.

Megusku nasz administratorze wszytkie najnajnajnajnaj lepszego w to tak fajne swito jak urodziny gorace usciski dal calej twojej domowej spolecznosci... smacznego tortu
ps. blagam nie mowcie ze zielone kupki to oznaka skazy ? ja od poczatku trzymam diete jedyny nabial tosladowe ilosci jaki sa w poniektorych produktach a jednak bychomika dopadlo:dry:

reklama
Do góry