reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

no sezon chorob rozpoczęty!!! Lila też przeziębiona. mała gorączka, katar...ojej...a ja do pracy jutro, Paweł w Czechach...biedna ta moja myszka:-(

reklama
Fakt pogoda zdurniała. Ja wczoraj siedziałam z Martyną w domu, bo sama nie mam za bardzo się w co ubrać, bo pochowane po szafach :baffled:, a nią to już w ogóle miałam problem :confused:. Niech jeszcze wróci lato :sorry2:
Chorótkom życzę zdrowia!!!

jak Martusia wcale a wcale nie choruje tak przed wycieczka zachorowala:-(, wczoraj miala lekka temperaturke a dzis rano 39.6 myslalam ze zawalu dostane, zaraz polecialam do lekarza naszczescie juz byl otwarty i mnie przyjeli, Marta ma poczatek zapalenia ucha dostala lekarstwa no i lekarz powiedzial ze do piatku powinno byc ok,:zawstydzona/y:, ale martwie sie jak nie bedzie dlugi lot przed nami 4,5 godzi mam nadzieje ze wyzdrowieje zrobilam jej rosolek czosnkowy mam nadzieje ze ja to wzmocni, teraz biulka spi:-(

no u mnie sezon w pelni:angry:sebollo eurespal i inhalacje dr jak nas zobaczyla to powiedziala co sebus jesien sie zaczela:-ppaula dzis ze szkoly wrocila ze stanem podgoraczkowym a teraz juz ma powyzej 38 wiec jutro do doktorka:dry:a ja mam juz dosc jak sobie o jesieni i zimie wspomne zeszlego roku to mnie normalnie cholera bierze:crazy:u pauli podejrzewam zapalenie gardla:baffled:a jest dopiero 2 tyg po zabiegu oby bylo dobrze...
zasanawiam sie nad szczepieniem na grype macie moze dziewczynki jakies doswiadczenia bo chcialabym obydwoje zaszczepic:confused:

Ja mam tylko takie doświadczenie, ze sama się szczepiłam i było ok. Mój M pracuje w szkole i jak byłam w ciąży z Martynką, to oddałam mu swoją szczepionkę (bo u mnie w pracy szczepią) i rok później też, żeby czegoś ze szkoły nie przywlókł i od tamtej pory nie ma problemów z przeziębieniami, a śmiesznie, bo co roku miał zawodową anginę, a po szczepionce przeszło :confused:. W tym roku też go zaszczepię. Tylko z tego co czytałam chyba nie ma jeszcze szczepionek w hurtowniach :baffled:.

Oliwka chora. Już wczoraj w nocy było nie tak bo wymiotowała, ale rano wstała uśmiechnięta i zadowolona, więc zaprowadziliśmy ją do przedszkola. A po godzinie dzownili do nas, że mała płacze, ma temperaturę, nic nie chce zjeść ani pić, nie chce się bawić, tylko siedzi u przedszkolanki na kolanach :-(. Pojechaliśmy po nią, po południu do lekarza. Prawdopodobnie grasuje u nas wirus jelitówki, więc możliwe że w przedszkolu już podłapała to cholerstwo :crazy:

no ladnie chorobska grasuja u nas naszczescie juz lepiej goraczka tylko 37 mam nadzieje z noc bedzie lepsza:tak: i mala do niedzieli wyzdrowieje calkiem:-)
wam tez zycze aby dzieciaki byly zdrowe

moja paula ma zaj...angine ropna:crazy:sebollo chyrla juz odrobinke mniej jutro ide z nim do kontroli zobaczymy
u lekarza normalnie kociol tyle ludzi ze szok lekarze nie nadazali z przyjeciem chyba jakis wyrus czy cos...
chyba jednak zdecyduje sie na to szczepienie raz kozie smierc bo przeciez od kataru sie wszystko zaczelo:nerd:
kasiu mowisz ze nie ma szczepionek musze isc sie wypytac:confused:i jak podzialalo na twojego m to moze na moje dziabagi tez:confused:
zdrowka dla chorowitkow:tak:

Wiesz co Ewa chyba już są, bo u mnie w pracy już listę chętnych stworzyli więc hurtownie chyba zaopatrzone. Tylko dla dzieci to junior chyba najlepsza, bo czasem szczepią dorosłą na pół, ale nie wszyscy zalecają.

reklama
Do góry