reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

reklama
Ze mnie też sklerotyczka choć już cuda wyrabiam, żeby pamiętć. Stawiam te kropelkli na środku stołu przed samymi oczami, piszę karteczki wołami a i tak zdaży mi się zapomnieć :zawstydzona/y:

Ja też podaję 2 kropelki dziennie. Na szczęście nie zapominam. Już mi weszło w nawyk, że do poranne kaszki dolewam witaminkę.

Dziewczyny nie wiem jaką vit D3 podajecie, bo nie w każdej vitaminie jest tyle samo D3 np pod nazwą Vigantol jest więcej niż w innych, więc tu są może rozbieżności w dawkowaniu. My podajem Vigantol i pediatra nam kazała cały czas po 1 kropelce.

My też :tak: 2 kropelki, bo Hani zaczęły się podwijać żeberka (ja mam mocno wywinięte i na dodatek "szewską klatkę" a fuj!) ale ten problem mamy na szczęście za sobą.

hmmm...wydaje mi się że to początek trzydniówki...ale kto to może zgadnąć. ale stara śpiewka...paracetamol działa tylko na chwilę, była już kąpiel w chłodniejszej wodzie a temperaturka spadła o kilka kreseczek. ogólnie jak byłam sama w domu to Lunia płakała, marudziła, spała na zmianę z przymusowym noszeniem i przytulaniem się do mnie...ale jak zobaczyła tatę...ozdrowiała. zaczęła tańczyć, gadać, śpiewać i robiła coś dziwnego...pomieszanie skakania z leżeniem na brzuchu i wypinaniem pupki do góry...a ja jutro całą dobę sama z nią brrr. aż się boję co mnie czeka.

reklama
anniii bedzie dobrze :tak:gorace usciski dla lilci niech szybko wraca do zdrowia :tak:ja jutro tez sama caly dzien ze swoimi diabelkami:-p

Do góry