reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

U nas po krotce : padamy ze zmeczenia, spimy na zmiane. Kuba mial w ciagu ostatnich 48-h temp 39,7-40,0 w pupci, jechalismy non stop na zmiane na efferalg. i nurofenie w czopkach (biedna jego pupcia), jest obsypany wszedzie i bardzo gesto - oprocz normalnych miejsc na ciele i glowie- miedzy placami u nog, pod stopa, w uszku, kolo siusiaka i na nim, pupa cala, w buzi.... Teraz jak go kladlam nie mial takiej temp...oby juz nie wzrosla w nocy. Jak widac nie kazde wczesne przejscie ospy jest lagodniejsze.
Dziekujemy ze o nas myslicie!

reklama
współczuje dziewczynki chorych dzieciaczków:tak:i dużżżżżżżżżo zdróóóóóóweczka życze:tak:ale u mnie też kłopoty, dzisiaj moja mama została w szpitalu, i w środe najprawdopodbmniej biedzie miała operacje na oko:-:)-:)-:)-( na jedno już nic nie widzi, a teraz to drugie, martwie sie bardzo:-:)-(i boje sie:-:)-(módlcie sie za nas proszę

oj biedne jestescie....moc zdróweczka dla Kubusia...Megusek niedługo będziecie mieli to za sobą, zobaczysz....
jeszcze raz zdrówka dla Madzieńki...angina to taaaaakie cholerstwo, ja jak mam angine to zaraz 40 st. gorączki
Bara dla Twojej mamy też dużo zdrówka. wiem, że się troszczysz i martwisz, w końcu to normalne, to Twoja mama....trzymam mocno kciuki...żeby operacja się powiodła.

Bara - pomodlimy się dziś za twoją mamusię... Nie martw się na zapas - będzie dobrze!

Megusku - jak dziś Kubuś się czuje?

Zdrowka dla Madzi!
Bara...Jezus jest Miłosierny, zaufaj Mu.

U nas...Kuba ma pokomplikowane ta ospe...temp w nocy przekroczyla 39 i dzis tez, na szczescie tylko raz. Ale dr przepisala antybiotyk. Kuba zdziera strupki, wrzeszczy przy jedzeniu bo ma w buzi rany i naciaga go na ... Nie mam sil pisac o tym...cala jestem w nerwach. A w dzien wygladalo ze jest lepiej i temp nie wroci. Och kobiety oby Wasze dzieci nie przechodzily ospy tak jak nasz Kubciu!

Megusku tak mi przykro...dawaj mu tylko lekko ciepłe posiłki, rozbite na papkę i niezbyt gęste. z resztą, pewnie wiesz co robić. a ja szczerze współczuję...:-(

Oj biedny Kubuś:-( Zdróweczka dla was namęczycie się nie ma co:hmm:
Bara mocno trzymam kciuki za mamę i modlimy się:tak:
A u nas się też zakałapuckało:-( Madzik od wieczora z biegunką więc dziś wizyta u naszej pani doktor, niestety gardzioł nadal zawalony więc mała dostała zastrzyki:baffled: Dwa razy dziennie koszmar trzymania wyrywającej się i wrzeszczącej malutkiej. Aż mnie serducho bolało, no ale co zrobic:sad:

reklama
ojojo ale sie narobilo zdrowka dla kuby i madzi bidulki:-(
bara trzymam kciuki za mame bedzie dobrze:tak:

a u mnie swieta zagoraczkowane( jak napisala gdzies sikoreczka)sebollo oscylowal pomiedzy 37,5 a 38,5 do tego maruda nieziemski(ale sie nie dziwie)do tego katar i superasty kaszel nocka wczorajsza bez snu dzis bylismy u lekarza sebus jest na antybiotyku i calym zestawie inhalacji zaczynajac od mucosolwanu przez berodual az do pulmikortu:-(z paula jest juz lepiej zero kaszlu za to upierdliwy katar:angry:mam nadzieje ze nie skonczy sie znow szpitalem:-(

Do góry