reklama
dzisaj bylismy u naszej pani doktor paula w poniedzialek idzie do szkoly a z sebuniem tez juz lepiej osluchowo sie poprawil do poniedzialku na antybiotyku w niedziele mozemy juz wyskoczyc na spacerek huuuraaa
jeszcze w srode musimy podejsc na przebadanie
ale humor mi sie poprawil jak zobaczylam prognoze pogody w niedziele ma byc 17 stopni:-)no w koncu jakies pozytywne wiesci mam nadzieje ze to nie chwilowa poprawa pogody

ale humor mi sie poprawil jak zobaczylam prognoze pogody w niedziele ma byc 17 stopni:-)no w koncu jakies pozytywne wiesci mam nadzieje ze to nie chwilowa poprawa pogody

Cynamonka
Fanka BB :)
Słuchajcie moje dziecko ma mega biegunkę. Właściwie mogłabym mu nie zakładać pieluchy tak z niego leci. Męczy się biedny, bo wciąż prze. Nakarmiłam go rano kleikiem ryżowym z bananem i czeka nas marchwianka po południu. Nie wiem tylko co jest przyczyną... ech
Cynamonka
Kurcze wystraszyłyscie mnie. Kupki nadal dość często co dwie, trzy godziny ale już nie takie rzadkie. Jakie jeszcze inne objawy daje rota ? Ja poza biegunką nic nie widzę. Dobre samopoczucie, apetyt, pije chętnie, nie ma gorączki, wymiotów. Co może więc świadczyć o rota wirusie, bo nie wiem czy iśc do lekarza, czydać mu czas do jutra.
Cynamonka
Dziękujemy za tulaki i całusy. Kuba nie jest odwodniony, skóra od jest napięta i od razu sie rozprostowuje. Poczytałam przed chwilą o rota w internecie. Zawsze towarzysza mu inne objawy, nigdy sama biegunka. Uspokoiłam się. Poczekam do jutra i zobaczymy. Będę go sporo poić.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A może Kuba coś zjadł i mu zaszkodziło
. Utul Kubka od nas i ucałuj

reklama
Podziel się: