reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

reklama
dzisaj bylismy u naszej pani doktor paula w poniedzialek idzie do szkoly a z sebuniem tez juz lepiej osluchowo sie poprawil do poniedzialku na antybiotyku w niedziele mozemy juz wyskoczyc na spacerek huuuraaa:happy:jeszcze w srode musimy podejsc na przebadanie

ale humor mi sie poprawil jak zobaczylam prognoze pogody w niedziele ma byc 17 stopni:-)no w koncu jakies pozytywne wiesci mam nadzieje ze to nie chwilowa poprawa pogody:dry:

Słuchajcie moje dziecko ma mega biegunkę. Właściwie mogłabym mu nie zakładać pieluchy tak z niego leci. Męczy się biedny, bo wciąż prze. Nakarmiłam go rano kleikiem ryżowym z bananem i czeka nas marchwianka po południu. Nie wiem tylko co jest przyczyną... ech

Kurcze wystraszyłyscie mnie. Kupki nadal dość często co dwie, trzy godziny ale już nie takie rzadkie. Jakie jeszcze inne objawy daje rota ? Ja poza biegunką nic nie widzę. Dobre samopoczucie, apetyt, pije chętnie, nie ma gorączki, wymiotów. Co może więc świadczyć o rota wirusie, bo nie wiem czy iśc do lekarza, czydać mu czas do jutra.

Rotawirus

Cynamonko - utul od nas Kubusia... Ja bym się przeszła do lekarza, odwodnienie jest bardzo groźne. A czy jak złapiesz mu skórę między palce to się od razu rozprostowuje, czy zostaje chwilę taka ściśnięta?

Dziękujemy za tulaki i całusy. Kuba nie jest odwodniony, skóra od jest napięta i od razu sie rozprostowuje. Poczytałam przed chwilą o rota w internecie. Zawsze towarzysza mu inne objawy, nigdy sama biegunka. Uspokoiłam się. Poczekam do jutra i zobaczymy. Będę go sporo poić.

reklama
bidulka kubus duuuze tulaski dla niego

ja dzis bylam na kontroli z sebka zdrooowy huuuura:-)mamy odstawic inhalacje:tak:
mam nadzieje ze juz nie beda moje diabelki chorowac w koncu sie cieplo zrobilo:sorry2:

Do góry