hej dziewczyny
13-04 byłam na kontroli z ręką no i po 30 min konsultacji i zdjęciu RTG lekarze zadecydowali, o tym że zdejmujemy gips ale drut zostaje bo w jednym miejscu jeszcze nie zrosła się kość całkowicie...a przy zdejmowania gipsu 2 pielęgniarki rozcieły go piłką elektryczną przy czym lekko mnie zacięły!!!ciągnęły gips w dól a ja rękę w górę szok!!!ból nie do zniesienia....a co do druta to lekarz zadecydował( śmieszny jest) że mam przyjechać 300 km do Bydgoszczy 25-05 kiedy termin porodu mam na 06-06!!!A więc muszę znaleźć dobrego ortopedę w Elblągu ....jutro idę zobaczymy co mi powie...
wczoraj byłam jeszcze u gina na KTG wyszło dobrze...Marcinek ściemnił nawet jednego razu nie naprężył się...ledwo zdjęto ze mnie pasy do KTG Marcinek naprężył się...ale i kolejna nie pocieszająca wiadomość to to,że szyjka nadal się skraca przed Świami 3,37cm a wczoraj 3,16 cm lekarz zadecydował że 05*-05 na wizycie zapisze mi lek na podtrzymanie...żebym zrobiła rehabilitację tej nieszczęsnej dłoni i przedramienia....
dzisiaj o 9:30 idę pierwszy raz na rehabilitacje o zgrozo jak się boję!!!!!!!!