a od jakiego wieku można go podawać? bo nie mam czasu sobie siąść i poszukać:-(Poszukałam troszkę na necie i to mleko ryżowe chyba nie nadaje się dla takiego maluszka jak mój![]()
Moniqua przywracasz mi wiare w nocnikowanie :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a od jakiego wieku można go podawać? bo nie mam czasu sobie siąść i poszukać:-(Poszukałam troszkę na necie i to mleko ryżowe chyba nie nadaje się dla takiego maluszka jak mój![]()
Tylko chciałam się zapytać czy macie jakiś fajny krem silnie nawilżający do buźki.Bo po całym dniu jednak od tych kaloryferów to ma takie podraznione, zaczerwienione i wysuszone.a skąd wiesz, ze to nie alergia tylko kaloryfery?
przepraszam ale nie rozumiem
a co do alergologów....
chodze do nich... ale oni mi tylko podpowiadają. Ja siebie uważam za główną alergolog Dominiki, bo to ja ją obserwuje 24h na dobe i to ja widze kiedy ją wysypuje.
I dla mojej alergolog jest absurdem to, że Dominika może reagować na żelatyne i wode z kranu!
mówi że wmawiam jej to... ale skoro po wypiciu herbaty na wodzie z kranu, czy zjedzeniu czegoś co zawiera żelatyne powoduje u niej wysypke, to chyba jasno oznacza że nie wymyślam sobie tej alergii? wmawiam sobie??
dlatego dla mnie alergolog to tylko taki "pomocnik" ;-) ale szefem jestem tu ja ;-)