reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hurra udało mi się przespać godzinkę ;-)
teraz skończyłam robić obiadek (zupka-krem z brokułów, pieczony kurczaczek, ziemniaczki "piuree" i kolorowa sałatka z pekinki, kukurydzy i papryki:tak:) No i czekam na mężusia...
jejku dziewczyny ale wam spotkania zazdroszczę!! ale jak mały się urodzi to zapisuje się na takie imprezki :-D może w końcu pokonam swój lęk przed jeżdżeniem autem po Gdyni ;-) :-D

Iza - masz może wieści od Caroli?

Ania - super że Jaśminka przybiera tak ładnie!!

Cris - zobacz jaka sprytna jestes :-) tak daleko jeździć - super!:-)

aredzimska - witaj nowa mamuśko trójmiejska!! :)

anja - hehe mi też szybciutko brzusio wyskakiwał.. ;-) a ginka na każdym USG, gdy go kontroluje, "notuje pod nosem" - "ruchy ok, wody płodowe ok, jajkami macha.." ;-)

reklama

Ivi
mniam mniam sama bym taki obiad zjadła?Jak robisz krem z brokułów?

iza fotki jak zwykle super

wildwind super,że mała tak ładnie przybiera na wadze.W domu z rodzicami jej najlepiej :-)

Cris a jak się czujesz za kierownicą?

Moje dziecko śpi,ale od rana szukam komórki i nie mogę jej znaleźć gdzieś mi ją Oliwia schowała pewnie mam wyciszony głos i klops.\

EDIT Prześliczne zdjęcia :) A Antoś jaki duży.

wildwind: śliczniusia jest Jaśminka:tak:co do chust, to z tego co czytałam jest bardzo wskazana dla wczesniaków:tak:żałuje, że dopiero teraz jak Antoś jest taki duży odkryłam urok chustowania:sorry2:
babka tłumaczyła mi przez 1h co i jak, a potem kazała mi ruszyć. ogólnie nawet czułam się dobrze, ale nogi od sprzęgła nie mogłam odczepić:cool2:w każdym razie, tak mną ta jazda "wstrząsnęła", że zjadłam obiad i poszłam na 2 h spać:szok:
idę trochę z mężatym pogadać. dobrej nocki:blink:

W końcu moje dziecko usnęło...

anja to może będzie synek :-)

chyba wolelibysmy druga dziewusze,zreszta..byle zdrowe:tak:
niestetymamtaka figure,zeten brzuch nie magdzie sie osadzic na biodrach krorrych nie posiadam no i jestesm niska- wiec od razu mnie wywala do przodu:baffled:

PRZYTYLA MOJA KOBITKA 2410g. mega fajnie.

podczytuje ciut, co tam u Was i troche sie martwie o Caroline. czy wszystko z nią dobrze? mnie dzis bardzo boli podbrzusze po cesarce. chyba za duzo dzwigam.

czy ktos ma jakas fajną diete? musze zrzucic z 13 kg:(

super Jasmincia przybiera,naprawde bardzo dobrze:-)
a objawy wczesniactwa,mozna za 2-3 msc rehabilitacja,powoli wycwiczyc.bedzie dobrze!

a waga sei nie przejmuj.zimanie ejst dobrym momentem na odchudzanie bo nie ma swiezych warzyw i owocow,tylko pryskane. latwo o infekcjea potrzebujesz duzo sily i energii;-)
wiec lepiej z dietka poczekaj do wiosny a wtedy specerki z dziciaczkami zdzialaja cuda.
:happy2:
PIEKNE MASZ DZIECIACZKI:tak:

dziekuje kobitki za mile slowa. co do wczesniactwa to mamy rehabilitantke ktora doprowadzila Antka do ładu. za ok 2 miesiace przyjdzie zobaczyc jak mala sie rozwija. moze bedzie wszystko oki

co do chust to naprawde mi sie podoba. nie czuc ciezarud ziecka. po za tym Jasmin jest blisko mamusi-takie fajne kangurowanie jak to nazywają w szpitalu. dostalam w promocji na alegro za 79,90 ten kawał "szmaty". naprawde polecam. IVI, CAROLINE pomyslcie o tym!!

reklama
Cześć Dziefczynki ;-)

nawet nie wiecie, jak mi się miło zrobiło kiedy przeczytałam, że się o mnie tak martwicie, dziękuję... aż mi się łezka w oku zakręciła... Cieszę się, że jednak nie jestem tutaj sama i mogę na Was liczyć, dziękuję :tak:
Dziękuję również Izie za smski i wsparcie :tak:

Dziękuję Wam Babeczki!

Krótko... dzisiaj praktycznie cały dzień byłam w łóżku, trochę czytałam, trochę spałam, teraz nawet laptopa wzięłam do łóżka, czego raczej nie robię.
Byłam bardzo słaba, strasznie bolał mnie kręgosłup, praktycznie nie mogłam się ruszać bo kończyło się to mega bólem kości pomiędzy nogami, no i do tego dłonie jak balony (nie wspominając już o stopach).
Teraz czuję się trochę lepiej, nawet jestem w stanie pisać na klawiaturze :-)
No cóż, nie poddaję się jednak! Jestem twarda i wytrzymam! :-) Już niedługo ;-):-)

Aaaa, coś mi się stało z kartą SIM, telefon jej nie czyta :baffled: przełożyłam na wszelki wielki do innego aparatu, ale niestety jest to samo :baffled: Mam nadzieję, że jutro uda mi się gdzieś podejść do Ery.
Także Iza nie denerwuj się, jeśli nie będę odpisywać na smski :happy2: Dam znać, jak karta odżyje ;-)

A to dla zainteresowanych Mamuś :happy2: BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Gosiaczek - gratuluję synka-średniaczka;-)

Anja - Ty również miałaś stłuczkę? My God! I bardzo dobrze postąpiłaś z tym kolesiem! Dobrze, że Tobie i Fasolce nic się nie stało:tak:

Emkajot - no to super Ci się z tym zakupem na Allegro udało:tak:

Cris - gratuluję sukcesów na komisji. A co do prawka to tak najlepiej - od razu na głęboką wodę. Mam nadzieję, że te wrażenia po pierwszej jeździe tylko zachęciły Cię do kolejnych :happy2: Ja uwielbiam prowadzić i nigdy niczym się nie zraziłam :-)

Marta - całe szczęście, że poradnię masz już za sobą;-)

Iza - ups, widziałaś co napisała Anja "przeczytalam niedawno takie piekne zdanie "tylko nudne kobiety maja idealny pozadek w domu" " --- to ja idę pobałaganić :-p:-p:-p
No to Ci się zaczynają szkolne przekręty z DD ;-)
Super zakupy! Pewnie poprawiły humor, co? ;-)

Iza i Hausa - fajnie, że wypad do Mingi Wam się udał i mogłyście się poznać:happy2:

WildWind - bardzo się cieszę, że Jaśminka tak fajnie przybiera na wadze. A z pozostałymi kwestiami na pewno też szybko sobie poradzi, tym bardziej, że ma doświadczoną Mamusię! :tak:Super, że Antoś tak fajnie zaakceptował siostrzyczkę.
Ja już co prawda skomentowałam zdjęcia na NK, ale napiszę jeszcze raz: Jaśminka jest malutkim cudeńkiem, Antoś przeuroczym chłopczykiem, a o Tobie to już nawet nie piszę ;-)

ivi - pewnie obydwie dotrzymamy do terminu, a nawet go przekroczymy ;-);-)
Ja również mam problemy ze znalezieniem wygodnej pozycji do spania :baffled: W nocy budzę się co 2 godziny... śmieję się, że mój organizm już się chyba do karmienia przygotowuje ;-):-D Niestety bardzo często takiemu przebudzeniu towarzyszy odrętwienie całej lewej części ciała, dlatego lewy bok to już również tylko na chwilę do położenia się pozostaje...

aredzimska - witam serdecznie w naszym gronie :happy2:

Ściskam Was Wszystkie BARDZO MOCNO!!!

Do góry