reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam!! No ja dzisiaj to tylko normslnir to obiad zjadlam a reszta: sniadanie i kolacje to same slodkosci, czuje sie taka pelna :):):)

reklama
No i jakże Didek obudzil się o 22 i do teraz nie chce spać,ale przed chwilą wypił kaszkę,mam nadzieję,że teraz zaśnie...

Witam w niezacieply ranek :):) Nikogo tu nie ma chyba jeszcze wszystkie grzeja sie w cieplych lozeczkach :):) Ja juz zostalam pognana do robotki :):) Musialam udostepnic lozeczko mezkowi - wrocil z pracy :):):)

Pozdrawiam

Hej hej! Ja juz tez na nogach!
Mati zrobil mi standardowo pobudke o 7.15 i normalnie dostalby butle z mlekiem i spal dalej, a ze mleko jest fuj, to musialam zrobic mu kaszke na gesto :( Przez ten caly rytual, to juz mi sie nie chce spac... Umylam wiec glowe i bawimy sie :)

Zuza wstala dzisiaj o 6 ale o 7 przymykala oko no ale Michal wrocil to juz nie spala, ale teraz spi bo tak marudzila ze nawet cyca nie chciala.

Ja też już witam z rańca z kawusią, drogie foremki.

Uff, dobrze, że następny tłusty czwartek dopiero za rok.

Keterek
, dobrze, że ci Mati chociaż kaszkę na mleku zjada. A jaką mu dajesz?

Amelka to przesypia całą noc, ale ona ostatnio tak głośno śpi, że się ciągle budzę: stęka, gada przez sen, o puszczaniu głośnych bączków nie wspomnę. Jak tak dalej pójdzie, to wyprowadzimy się z małego pokoju.

I my sie dolaczamy do zyczen dla Kingi i Zuzki!!!

_Basiu daje mu ryzowowa z malinami Bobovity (akurat teraz mam taka, ale za kazdym razem zmieniam smak) i przygotowuje ja na tej samej mieszance, ktorej nie chce pic z butli...
Teraz spi i dalam mu przez sen 120 mleka, wypilby pewnie wiecej, ale zrobilam tyle, bo o 7.30 jadl kaszke.
Ucaluj Amelke od nas!

A ja mam lenia... o 12 przychodzi tesciowa do Mateusza, a mi sie nawet garow nie chce umyc...

reklama
Do góry