Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No a mój mąż wczoraj rano tak sie porządził,że dał Filipowi sok, otwarty 1,5 tyg.temuwygrzebał go chyba z dna lodówki, a ten co stał na wierzchu, na stole ominął wzrokiem
to też w ciągu godziny Fili zrobił trzy kupki, strasznie rzadkie...
mój Robert w piątek robił koktajl
nie wspomnę jaki był bałagan nawet ściany popryskane bo mikser się nie wyłączył a ten dekielek podniósł 
.... więc ja zajęłam się małą, kąpiel, mleko, usypianie i zasnęła po 22.00 wchodzę do kuchni i sie przeraziłam
więc go wyzwałam że ja nic nie ruszę i nie posprzątam 
mój R wziął się za sprzątanie kuchni
wszystko wysprzątał , nawet POZMYWAŁ
chyba pierwszy raz
i potem wziął małą zrobił jej mleko, nakarmił ją
i poszedł się z nią bawić
i później znów zrobił koktajl ;-)tym razem nie było takiego burdelu bo chyba wiedział że by go na nowo czekało sprzątanie ;-)
... nawet ściany popryskane bo mikser się nie wyłączył a ten dekielek podniósł.... i później znów zrobił koktajl ;-)tym razem nie było takiego burdelu bo chyba wiedział że by go na nowo czekało sprzątanie ;-)
![]()

ale ci faceci sa udani 

.Super !!! Ja ze swoim tez tak postepuje
,ale dzieki teu chyba jestesmy udanym malzenstwem.Jakbym byla cicha,to wiem,ze wlazlby mi na glowe,bo ma dosc silny charakter.A tak jest niezle:-)

Ewamat, u nas było bardzo podobnieU nas, pomimo dość długiego stażu (14 lat) też odbywały się wojny naczyniowe. Ustalone było, że jeżeli jedno z nas gotuje, to drugie zmywa. Mój mąż nie gotuje, wiec wszystko wydawało się jasne... Ale tylko wydawało. Wreszcie "dorobiliśmy się" zmywarki i zaczęły się problemy kto ma wyjąć i włożyć naczynia ze zmywarki. A tutaj już nam przyszła z pomocą starsza córka. Zawsze można takie obowiązki zlecić dziecku.![]()
Tyle, że mój mąż też dość często gotuje. Po zakupie zmywarki też powstał problem kto ma wyciągać i wkładać naczynia. Na szczęście u nas jest jeszcze więcej osób do rozdzielania obowiązków, bo mam trójkę prawie dorosłych dzieci, więc jak się rozłoży obowiązki na 5 osób to jakoś łatwiej wszystko pogodzić.Godzinę temu skończyło się zmywanie i nie chce mi się iść powyciągać naczyń
Czyli u nas ten sam problem...
a co do zmywarki to nie mam takiego luksusu ;-)
kuchnia wtedy wygląda jakby tornado przeszło często jak coś robi to za nim chodzę i odrazu to co mogę zmywam bo tak to bym przez 5 godzin z kuchni nie wyszła