Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale.. żeby była równowaga, to musze też mojego Jacka pochwalić, bo od kilku dni już sam kąpie Milenę w dużej wannie w łazience i całkiem sprawnie mu to idzie. Mała jest bardzo zadowolona![]()
![]()

a mały tak chlapie, ze niedługo to w dom powódź będziemy mieć po jego kąpieli
W naszej wanience nie mozna Oliwce porządnie włosów spłukać, bo jest bardzo krótka (mam regał kąpielowy). Pewnie niedługo wystawię ją na Allegro, a mała będzie się kąpać w brodziku pod prysznicem (nie mam wanny). Oli już dobrze siedzi, więc można w niedługim czasie pomyśleć o takim rozwiązaniu.
mamy duży prysznic więc pasuje idealnie;-) W brodziku jakoś nie widzi mi się jej kąpać 
Zamierzamy też tak zrobić.A na razie mąż kładzie wanienkę na pralce,twierdzi,że mu tak najwygodniej.Małemu to bez róznicy,byleby woda była cieplutka i jest szczęśliwy.Ostanio tak zabawnie mruczy w wannie,jakby śpiewał.Aż się popłakaliśmy ze śmiechu.Ja mam zwykłą wanienkę i kładę ją do brodzika pod prysznicemmamy duży prysznic więc pasuje idealnie;-) W brodziku jakoś nie widzi mi się jej kąpać
![]()
Nie no grochu jej nie dam ;-)to daj jej grochu sie najesc i bedzie miał kolke na bank
zartowałam
wiedziałam że sie nią tak zajmą że Robert nie poczuje że ją tam ma ;-) jeszcze pojechał na działkę a tam Emilki pradziadek miał imieniny więc troszke ludzi było i mała zachwycona bo w końcu cos się dzieję
a jej tatus mi piszę dziecko anioł i może z nią codziennie być ;-) niby miałam odpocząć a pojechałam dorobic sobie i padam
Ale się nudzę sama w domu