reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Sandra a kto powiedział ze mebelki ogrodowe maja zimowac w garażu,jezeli tylko Sarce sie podoba to znaczy ze ich miejsce zimowe jest w pokoju:-)

Domiska
- mebelki dla prawdziwej księżniczki wiec do Szantusi beda pasowac jak ulał...choc ta druga opcja bardziej mi sie podoba ...a zwłaszcza ten fotel z podnóżkiem,sama bym taki chciała:tak:

reklama
Domiska, cudne te mebelki :tak::-) Szantusia z takim umeblowaniem bedzie miec pokoj godny malej ksiezniczki :tak::-):tak:

powiem Wam nie wybralismy jeszcze :D jeszcze znalazlam inne za to - ale tak jak pisalam wczesniej najpewniej kupimy juz i poprzestawiamy jej pokoik po przyjezdzie z polski.. bo musze jeszcz jeden pokoj zmienic i tam wstac pokoj bujany z Szantusi pokoju :D
ale napewno pocykam zdjecia i powklejam!!:)

powiem Wam nie wybralismy jeszcze :D jeszcze znalazlam inne za to - ale tak jak pisalam wczesniej najpewniej kupimy juz i poprzestawiamy jej pokoik po przyjezdzie z polski.. bo musze jeszcz jeden pokoj zmienic i tam wstac pokoj bujany z Szantusi pokoju :D
ale napewno pocykam zdjecia i powklejam!!:)
Domiska no ja wierzę, że Ty już całkiem wyjazdem żyjesz a nie meblowaniem pokoju, nawet dla księżniczki:-D

hehehe no w sumie juz sie doczekac nie moge ihaa :D ale wiesz jak to jest jak tak rzadko polske widuje:( a pokoikiem sie chce zajac na spokojnie .. jeszcze tym bardziej ze bede jeden pokoj zmieniala w tym samym czasie :D

a ja z innej beczki, muszę się Wam pochwalić, wystawiłam na allegro fotelik po Alce, za 100 a sprzedałam za ...... 275:-D jupi!! ale będą prezenty dla dzieciaków:tak: no i jeszcze nieszczęsnego byka na biegunach udało mi się sprzedać:-p

reklama
Do góry